Přejít k hlavnímu obsahu

Humanoid přestupuje do tureckého Dark Passage

11. 7. 2018 | 01:07 League of Legends
V turecké TCL se s největší pravděpodobností objeví nová Čechům známá tvář. Po Sheriffovi či Nardeusovi se k Freezovi v turecké lize letos připojí i Marek "Humanoid" Brázda. Spolu s Kireiem, Lugerem a koučem Hatchým se připojí k týmu Dark Passage.Co bude s eSubou?
Výchozí obrázek

V turecké TCL se s největší pravděpodobností objeví nová Čechům známá tvář. Po Sheriffovi či Nardeusovi se k Freezovi v turecké lize letos připojí i Marek "Humanoid" Brázda. Spolu s Kireiem, Lugerem a koučem Hatchým se připojí k týmu Dark Passage.

Co bude s eSubou?

Tým Dark Passage, který se aktuálně trápí na posledním místě se skóre 2-7 bude měnit hned tři hráče a navíc i trenéra. Škodu z odchodu Humanoida do zahraničí ale bude mít domácí jednička eSuba, která nedávno pustila supporta Denyka do španělských Giants. Humanoid byl jasně nejlepším hráčem eSuby na European Masters, kde však jednička domácí scény výsledkově zklamala a bohužel se nedokázala probojovat ani do hlavní fáze tohoto turnaje.

I přesto, že turecká organizace už příchody nových hráčů oznámila na svých sociálních sítích, eSuba ani sám Humanoid zatím nevydali žádné oficiální vyjádření. My tak můžeme jen spekulovat o tom, jak to bude se sestavou eSuby do budoucna. Již brzy ale začíná liga Hitpoint Masters, jehož je eSuba součástí. Úplnou soupisku modré krve tak poznáme s jistotou do 24. července.

Trojice jmen z rozpadlého Millenium

Spolu s Humanoidem přichází do Dark Passage řada zajímavých jmen. Novým junglerem se stane Nizozemec Kirei, který má zkušenosti i ze severoamerické LCS. Bývalý jungler Dignitas nebo PSG Esports naposledy hájil barvy týmu Millenium po právě Humanoidově a Denykově boku. V týmu před rozpadem působil také slovenský marksman Neon, který v současnosti sedí na lavičce Unicorns of Love. Po rozpadutýmu měl Nizozemec nějakou dobu herní pauzu, ale nyní se vrací na profesionální scénu a znovu to bude pod vedením trenéra Hatchýho.

Zajímavou akvizicí je i nové AD Carry s nickem Luger. Tomuto tureckému marksmanovi je teprve 16 let ale má za sebou angažmá v tureckých týmech Oyun Hizmetleri nebo Besiktas e-Sports Club. Do týmu přichází i trenér s velkými zkušenostmi mimojiné i z turecké ligy. Adrian "Hatchý" Widera trénoval v minulosti celky jako SuperMassive Esports, Besiktas e-Sports Club nebo polské Kinguin. Naposledy působil právě po boku Kireie a Humanoida v následně rozpadlém francouzském celku, Millenium.

Aktuální sestava eSuby

{#Česká Republika} Vladimír "Cekutka" Mrkáček 
{#Česká Republika} Ondřej "Robocop" Sklenička 
{#Česká Republika} David "Jejky" Jakubec 
{#Česká Republika} Tomáš "Nardeus" Maršálek 

{#Česká Republika} Tomáš "Nightshare" Kněžínek 

Aktuální sestava Dark Passage

{#Turecko} Uğur "Panky" Taş  
{#Nizozemsko} Thomas "Kirei" Yuen 
{#Česká Republika} Marek "Humanoid" Brázda 
{#Turecko} Fatih "Luger" Güven 
{#Turecko} Berent "Berentt" Börklü 

{#Polsko} Adrian "Hatchý" Widera 

Štítky: Humanoid