Přejít k hlavnímu obsahu

Patnáctý update s novou mapou je tady!

20. 6. 2018 | 23:02 PUBG: Battlegrounds
Po dlouhém čekání je konečně tady. Nová 4x4 mapa jménem Sanhok již brzy okusí světlo live serverů - v updatu s pořadovým číslem 15. Změn je však o mnoho více, pojďme se na ně společně podívat. Navíc vám představíme jednu opravdu výhodnou nabídku, pokud ještě náhodou PUBG nevlastníte.Nová mapa:
Výchozí obrázek

Po dlouhém čekání je konečně tady. Nová 4x4 mapa jménem Sanhok již brzy okusí světlo live serverů - v updatu s pořadovým číslem 15. Změn je však o mnoho více, pojďme se na ně společně podívat. Navíc vám představíme jednu opravdu výhodnou nabídku, pokud ještě náhodou PUBG nevlastníte.

Nová mapa:

Jak jsme již zmínili, do hry bude přidána nová mapa Sanhok (čteno "sah-nok"), která je rozměrově pouhou jednou čtvrtinou Erangelu nebo Miramaru. Čekají nás rychlejší zápasy, o boj však ochuzeni nebudeme, počet hráčů zůstává stejný. Pro Sanhok byla samozřejmě upravena red i blue zóna, byl zvýšen celkový spawn zbraní a také spawn ARs, SMGs a DMRs. 8x a 15x scope budeme moci najít pouze v CarePackage. Pár lokalit z nové mapy můžete prozkoumat na obrázcích níže.

Cave

Ruins

Paradise Resort


Training Center


Quarry


Docks

Roads

Výkon:

Modely postav, auta i zbraně byly optimalizovány pro plynulejší hru a pro zrychlení celého serveru.

Svět:

Byly přidány bannery pro PUBG Global Invitational na budovy, billboardy a padáky.

Itemy:

Přidána nová zbraň QBZ, je to AR s 5.56 náboji se zásobníkem pro 30 kulek, s Extended Mag pro 40. Najít jí můžeme pouze na Sanhoku, vymění SCAR-S, který zde již nebude k nalezení.

Gameplay:

Tým, který vyhrál, bude mít po posledním killu 8 sekund na oslavu svého vítězství, až poté se zobrazí možnost vrátit se zpět do lobby.

UI/UX:

Při výběru mapy si nově budete moct vybrat mezi dvěma "playlisty" - Battle Royale a Mini Royale - aneb Erangel a Miramar proti Sanhoku. Pokud si tedy vyberete Battle Royale, máte pouze 50% šanci na to hrát Erangel.

Mnoho položek v lobby bylo upraveno a vylepšeno, například friendlist, sekce Leaderboard a Replay. Jak bude vypadat nový seznam přátel můžete vidět v obrázku níže.

Upravena byla také minimapa, přidán byl automatický dynamický zoom, jenž je ovlivněn rychlostí, kterou se zrovna pohybujete. Pokud pojedete například v autě, mapa se oddálí. Tuto vychytávku můžete kdykoliv v nastavení vypnout. Minimapu jde nově také zvětšit, defaultně klávesou N. Změněn byl také indikátor blue zóny nad minimapou, viz. níže.

Zvuky:

Snížena hlasitost letadel a vody, remasterovány zvuky všech zbraní pro lepší kvalitu.

Bedny:

Upraveny některé šance na drop v týdenní rotaci, viz. seznam níže.

  • Aviator: 20%
  • Eguinox: 15%
  • Triumph: 10%
  • Raider: 15%
  • Fever: 2.5%
  • Militia: 15%
  • Biker: 10%
  • Desperado: 2.5%
  • Survivor: 5%
  • Wander: 5%
Jako vždy bylo opraveno také množství bugů, kterých s novou mapou ovšem přijde celá kopa. Co říkáte na patnáctý update vy, líbí se vám nové prostředí a zbraň? Již teď můžete vyzkoušet nový update na test serverech! A pokud náhodou nemůžete, protože nevlastníte tuto Battle Royale pecku, vývojáři si pro vás připravili 33% slevu k oslavě 400 milionů hráčů. Až do 5 července můžete PUBG koupit za pouhých 20 dolarů na Steamu.

 

Štítky: PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.