Přejít k hlavnímu obsahu

Rozbor úvodních zápasů Podzimní MČR sklizně

7. 9. 2018 | 15:08 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

V sobotu to v 10 ráno vypukne. Podzimní MČR sklizně jsou tady a my budeme celý den 8. září hledat třetího účastníka letošního Mistrovství ČR v CS:GO. Mezi účastníky bohužel chybí bývalý Pyctophobie nebo eSuba posílená o ZEDKA, ale i tak si troufneme tvrdit, že na startovní rošt se postaví celá řada zajímavých sestav. Po rozsáhlých letních změnách se týmy konečně ustálily, o to větší výhodu mají ti, kteří dokázali udržet své složení. Podzimní sklizeň jistě nabídne řadu zajímavých zápasů, tak si pojďme představit sestavy ve dvojicích, jak se na úvod utkají.

Dark TigersECLOT.LYNX

{#Česká Republika} Tomáš tomkeejs Tomka
{#Česká Republika} Luboš Tusi Tusjak
{#Česká Republika} Sebastian beastik Daňo
{#Slovenská Republika} Dominik NIO Maxian
{#Česká Republika} Ondřej EYO Šťastný

{#Česká Republika} David Zajda Zajíček
{#Česká Republika} Jan pr0meth Ramšák
{#Česká Republika} Richard P0rguuS Honz
{#Česká Republika} Daniel Tr0n1c Palivec
{#Česká Republika} Adam Pentos Amrane

Souboj Davida s Goliášem, tak by se dalo popsat měření sil jedničky tohoto turnaje proti aktuálně 13. týmu MČR klasifikace. Temní Tygři patří k tomu nejstabilnějšímu na domácí scéně a za sebou mají i velký úspěch ze švýcarského Supreme Masters, naopak sestava ECLOT může minimálně v prvním kole pouze překvapit, pro všech pět hráčů to totiž bude premiéra na turnaji ze série sklizní. Favorit je zde více než jasný a Dark Tigers i přes zaváhání v kvalifikaci do 1. FORTUNA COOL ligy patří po dvou nezdarech k těm, kdo by se v sobotu měl probojovat minimálně do finále.

Gunrunners.AOCTrust.Universe

{#Česká Republika} Jan NYYX Zvára
{#Česká Republika} Patrik nykr Jančík
{#Česká Republika} Erik rEylo Němec
{#Slovenská Republika} Samuel OxidE Krajčík
{#Slovenská Republika} Andreas tatarak Ďuriš

{#Česká Republika} Patrik Lastík Ptáček
{#Česká Republika} Lukáš Levi Bouřa
{#Slovenská Republika} Lukáš lucasp Pócsik
{#Česká Republika} Tomáš Mix Bilík
{#Česká Republika} Adam neofrag Zouhar

Hodně zajímavý duel nám hned na úvod celé Podzimní sklizně přinese klání mezi čtvrtým a pátým týmem aktuálního MČR pořadí, což samo o sobě slibuje vyrovnanou podívanou. Zatímco Gunrunners po přestupu z Fury Esport k sobě přivítali tataraka, k Universe se po Mixovi a následném odchodu The eLiVa vrátil další ztracený syn cLouRr. Forma UNI by se dala považovat za stabilizovanou a těžko soudit, jak moc jim eLiVe bude v tak důležitém turnaji chybět, naopak pokud se Gunrunners podařít navázat na své online výsledky, mohou to dotáhnout daleko.

Team Brute XPGBloodyDevils

{#Česká Republika} Zdeněk daxen Dušek
{#Slovenská Republika} Martin MAXX Smolár
{#Česká Republika} Marek kinzo Bílek
{#Česká Republika} Lukáš capseN Koláčný
{#Česká Republika} Michal leckr Kadlíček

{#Slovenská Republika} Miloš dzejky Frčo
{#Česká Republika} Otakar BRUCLON Víšek
{#Česká Republika} Petr HoLLy Kučera
{#Česká Republika} Robert manguss Kasper
{#Česká Republika} Matěj stinx Štorek

Zajímavá sága se táhla letním děním u Teamu Brute, který se po odchodech opět vrátil k původnímu složení. Daxen a leckr jsou zpět a pod křídly nového kapitána MAXXe je bude čekat v prvním kole turnaje jeden z nejmladších týmů. Jde o bývalou Serivu, kterou dzejky obnovil ve zcela odlišném složení. Pohromadě však bývalí hráči ECLOT, ROG SQUAD nebo Gromatic příliš dlouho nehrají a z několika stránek zde budou hráči Brute mít jasně navrch. Mají však na to, aby zavzpomínali na úspěšné turnaje z jarní části sezóny a Podzimní sklizní probili až do finále?

eEriness E-BLUEIron Branch

{#Slovenská Republika} Robert mgnt Zemko
{#Slovenská Republika} Tomáš SySTeM Zemko
{#Slovenská Republika} Adam fEEwE Bajnoci
{#Slovenská Republika} Patrik c1so Císar
{#Slovenská Republika} Denis kilas Trinh Dac

{#Česká Republika} Adam Neci Zoula
{#Česká Republika} Michal Bordel Weiss
{#Česká Republika} Petr Shad Němeček
{#Česká Republika} Tomáš tMs1k Zelenka
{#Česká Republika} Martin ANSONE Anselm

Druhým nasazeným týmem třetí letošní sklizně jsou po čtvrtfinálové účasti na Supreme Masters hráči eEriness. Jádro tohoto týmu spolu hraje pohromadě opravdu dlouhou dobu a ačkoliv je mnohými stále podceňováno, kvality se mu upřít nedají. Divácky nejzajímavějším tento duel zřejmě nebude, ale ani na druhé straně nestojí žádní zelenáči. Po konci projektu ROG SQUAD přebral kapitán rozpadnutých Gromatic Neci větší část tohoto týmu a zatímco eEriness mohou být černým koněm celého turnaj, ani zkušené střelce z Iron Branch by nikdo neměl podcenit.


Zatím se na MČR kvalifikovali Team Gravity a VENI VIDI VICI. Kdo je podle vás v sobotu doplní?

Štítky: MČR, sklizeň
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.