Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor: Pokrovac o průběhu Sklizně

11. 8. 2018 | 17:30 Hearthstone
Jak se ti zatím Sklizeň líbí?Jsem tady ve studiu poprvé a jsem fakt mega spokojený s tím, jak se o nás tady staráte! Co se týče herních výkonů, byly tam nějaké chybičky, ale i tak je to jinak pecka. Rozhodně to předčilo mé očekávání.Co říkáš na decky, jaký je podle tebe nejlepší? 
Výchozí obrázek

Jak se ti zatím Sklizeň líbí?

Jsem tady ve studiu poprvé a jsem fakt mega spokojený s tím, jak se o nás tady staráte! Co se týče herních výkonů, byly tam nějaké chybičky, ale i tak je to jinak pecka. Rozhodně to předčilo mé očekávání.

Co říkáš na decky, jaký je podle tebe nejlepší? 

Přijde mi, že hráči se drželi trochu zpátky, drží se zaběhnutých strategií, vesměs prostě hrají jen lehce upravené staré balíčky (samozřejmě, je tu pár vyjímek, třeba Scruffy), to mě trochu mrzí. Nejlepší je podle mě asi Malygos Druid

Jak hodnotíš dosavadní průběh, překvapilo tě něco?

Zatím je to pecka, hráči hrají fakt perfektně, nečekal jsem takhle dobré playe. A překvapení? Asi BlizzconJan, v něm vidím velký potenciál, bude-li trénovat, má šanci být hodně vysoko.

Jaký line-up by sis zvolil ty?

Těžké říct takhle na rychlo... Asi bych vzal Malygos Druida, OTK Priesta, Zoolocka a potom Deathrattle Rogue nebo Shuderwock Shamana.

Na závěr, kdo si podle tebe již dnes zajistí postup na MČR?

Nejspíše Valda a onekiller.

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend