Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor: Postupující z jara o zítřejší Sklizni

20. 7. 2018 | 22:17 Clash Royale
Vodafone Letní Sklizeň přiletí již zítra. Ještě předtím vám ale po pohledu ze strany casterů přineseme také názor hráčů – konkrétně čtyř postupujících ze Sklizně jarní. Co si o zítřejším turnaji myslí bRoCk, UnSeen, Paradox a Butimk?
Výchozí obrázek

Vodafone Letní Sklizeň přiletí již zítra. Ještě předtím vám ale po pohledu ze strany casterů přineseme také názor hráčů – konkrétně čtyř postupujících ze Sklizně jarní. Co si o zítřejším turnaji myslí bRoCk, UnSeen, Paradox a Butimk?

Jak se těšíte na Sklizeň?

UnSeen: Tieto 3 mesiace, čo sa hrala Sklizeň, som to skoro vôbec nesledoval a nemám skoro vôbec žiadne očakávania. No na jednu vec sa určite teším, dozviem sa mená ďalších 4 finalistov. 

bRoCk: Vzhledem k tomu, že trávím celé prázdniny ve Vietnamu, tak sotva vím, kdo se tam vůbec dostal.

Butimk: Na Sklizeň sa veľmi teším, nemal som čas toľko to v poslednej dobe sledovať. Po dlhom čase nejaký väčší online event.

Paradox: Těším se na to, že se podívám, jak se hráči od minulé Sklizně zlepšili / zhoršili.

Budete ji sledovat, nebo máte v plánu něco jiného?

UnSeen: Určite, ak budem mať čas, si to pozriem, ale neverím, že sa mi bude chcieť zabiť ďalších 6 hodín pri Sklizni. Takže asi iba zo záznamu tie najlepšie zápasy.

bRoCk: Nebudu, těžko na to budu hledat čas, možná tak na úplné finále.

Butimk: Stream si pozriem, zoberiem si nejaký ten popcorn a budem fandiť. Asi ale nebudem mať toľko času sledovať to celý čas, tak minimálne tie priebežné výsledky budem sledovať celý deň.

Paradox: V průběhu Sklizně budu pravděpodobně cestovat, ale při volných chvílích se rád podívám a po Sklizni se na pár zápasů podívám ze záznamu.

Loni bral zlato bRoCk, kdo ho ohrozí při bojích tentokrát? Mimo jiné, minimálně čtyři hráči z této šestnáctky!

Komu přejete postup?

UnSeen: Najviac prajem postup hráčom zetka, ale nebolo by zlé, keby sa tam dostal aj nejaký slabší hráč. (smích)

bRoCk: Vidím to na Jesse, Máru, možná i Synek a potom Lotr.

Butimk: Dúfam, že postúpia všetci traja chalani z GeS - Tartos, Awik a Honzab. Taktiež fandím Lotr Sniperovi a komukoľvek, kto predvedie parádny gameplay. Rád by som v prvej štvorke možno uvidel aj nejaké väčšie prekvapko.

Paradox: Postup jednoznačně nejvíc přeju Márovi, Sniperovi a Danovi. Ale budu rád, když postoupí kdokoliv, kdo si to player-wise zaslouží.

Letní sběr přidává systém banů. Je to podle vás dobrá úprava?

UnSeen: Bany už totiž mali byť na minulej Sklizni. Bolo by to asi oveľa ťažšie, no každé zmeny by mali priniesť niečo nové. Takže je to určite z môjho pohľadu dobrá úprava.

bRoCk: Je to krok dopředu, alespoň to nebude úplně náhodný efekt toho, kdo má a nemá counter. Dá se okolo toho udělat slušná příprava.

Butimk: Veľmi sa mi páči táto zmena, je to taktickejšie a zaujímavejšie. Uvidíme, čo prinesie. Banovaná karta č. 1 bude asi Graveyard, alebo niečo iné z toho nového Splashyard decku.

Paradox: Bany jsou kontroverzní téma. Pokud je někdo one-deck-master, tak ho to dost omezuje. Na druhou stranu bany přináší mnohem méně random faktoru a kreativitu, jak v playstylu, tak v deck makingu.

A nakonec, kdo podle vás celou Sklizeň ovládne?

UnSeen: Jednoznačne Mára, dáva do toho teraz všetko a myslím, že na jeho formu aktuálne nemá nikto.

bRoCk: Myslím si, že to bude Mára anebo Jess. Více bych asi favorizoval Jesse, jakožto nejlepšího hráče Y-Games; kde mimochodem byl taktéž systém banů.

Butimk: Čo som to zatiaľ sledoval, najlepšiu formu majú asi Danoboss s Lotr Sniperom. Ale tí hráči sú naozaj vyrovnaní a každý môže prekvapiť, takže nie som si tak istý. Takisto chalani z GeS majú slušnú formu a  verím, že dokážu niečo urvať. 

Paradox: Podle výsledků a overall formy si myslím, že Sklizeň ovládne Sniper.

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend