Přejít k hlavnímu obsahu

Valdaboy: Na postup jsem si věřil

14. 8. 2018 | 18:55 Hearthstone
Vodafone Letní Sklizeň je za námi, my si jdeme popovídat s postupujícími! Jako první odpovídal na naše záludné otázky Valdaboy, co na sebe prozradil?Jak se po postupu na MČR cítíš?
Výchozí obrázek

Vodafone Letní Sklizeň je za námi, my si jdeme popovídat s postupujícími! Jako první odpovídal na naše záludné otázky Valdaboy, co na sebe prozradil?

Jak se po postupu na MČR cítíš?

Cítím se skvěle, jelikož se mi konečně povedlo kvalifikovat se na nejprestižnější akci u nás!

Čekal jsi to před začátkem Sklizně?

Po nové expanzi jsme na decklisty neměli tolik času. Proto  jsem se nejdřív bál, že nenajdu čtyři balíčky, se kterými budu spokojený. Naštěstí jsme s Vanikem a eceem postavili line-up, ze kterého jsem měl opravdu velkou radost. Před samotnou Sklizní jsem i proto měl dobrý pocit a věřil jsem v postup.

Postoupit jsi sice dokázal, mohlo to ale dopadnout také lépe. Necítíš nějaké zklamání, že jsi to nedotáhnul alespoň na bednu?

Vůbec necítím zklamání, šlo mi o postup na MČR a s výkonem jsem spokojený. Line-up fungoval skvěle, Vanik se kvalifikoval také a ecoo prohrál jen se mnou a Vanikem na horší handy a RNG v mirrorech. Takže spokojenost je maximální!

Odbočme chvíli od Sklizně a vraťme se trošičku do minulosti. Jak jsi s Hearthstonem začal?

S Hearthstone jsem začínal ještě na střední, ale hrál jsem jen tak for fun a hra už byla celkem zaběhnutá, u nás už se hrály turnaje, já jsem ale zatím ani nehitoval legendu. S tím jsem začal až v roce 2016. Karetní hry jsem hrál ale už odmala, zejména MtG, tudíž základy jsem měl.

Měl jsi už tehdy nějaké progamingové ambice?

Před HS jsem hrál dost LoL, ve kterém jsem měl dost vysoký solo queue rank a hrál jsem v něm i turnaje, každopádně seknul jsem s ním zejména kvůli toxicitě hráčů.

Jak vůbec probíhala tvá cesta na MČR 2018, co se dělo před Sklizní?

Na Letní Sklizeň jsem se kvalifikoval přes pár Nightcupů a umístění na ladderu. Na samotné Sklizni jsem se dostal do TOP 4 WB, kde jsem prohrál s Benkem 2:3, tudíž jsem spadnul do LB, kde mi stačilo ke kvalifikaci vyhrát sérii proti Pardubovi. 

A na závěr, jak se do Brna těšíš?

Minulý ročník jsem se nedokázal kvalifikovat ani ze tří Sklizní a jel jsem do Brna "jen" jako divák. Na akci byla skvělá atmosféra a věřím, že tento rok bude ještě šílenější, tudíž se těším strašně moc. 

Díky za rozhovor, máš nějaký vzkaz pro fanoušky?

Chtěl bych poděkovat všem, co se koukali na Sklizeň a doufám, že dorazíte na MČR podpořit své favority, bude to stát za to! 

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend