Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Jarní sklizeň: Představení hráčů

18. 4. 2018 | 21:33 Hearthstone
Výchozí obrázek

O tom, že se již tento víkend rozhodne o prvních postupujících na MČR, už víte? Je to dost pravděpodobné, zpráva o příchodu Vodafone Jarní sklizně neminula snad nikoho. Při pohledu na seznam hráčů jste se ale dost možná zarazili. Samozřejmě, že na nás čekají stálice jako RybkaPipka nebo Faeli, nechybí ale ani nováčkové. Právě proto jsme si pro vás připravili, podobně jako u Clash Royale, krátké medailonky všech hráčů!

Konečné pořadí kvalifikace na Jarní sklizeň - MČR 2018
#Hráč#Hráč#Hráč#Hráč
1.{#Česká Republika} Faeli (695)6.{#Česká Republika} RybkaPipka (370)11.{#Česká Republika} HAVAJSMURf (264)16.{#Česká Republika} PoweR (200)
2.{#Česká Republika} Jarla (560)7.{#Česká Republika} ecoo (344)12.{#Česká Republika} Heki (255)17.{#Slovenská Republika} Tarhona (192)
3.{#Slovenská Republika} martim (467)8.{#Česká Republika} Vanik (332)13.{#Česká Republika} Cocon (236)17.{#Česká Republika} bende (192)
4.{#Česká Republika} Siki (402)9.{#Česká Republika} Findan (284)14.{#Česká Republika} Pickwick (220)17.{#Slovenská Republika} zataro (192)
5.{#Česká Republika} Pokrovac (382)10.{#Česká Republika} Scruffy (265)14.{#Česká Republika} Vlčák77 (220)20.{#Česká Republika} Pardub (180)

1. Oldřich "Faeli" Mahdal

Zde asi nebude potřeba nějaké dlouhé představování – Faeli je bez nadsázky legenda české Hearthstone scény a svým prvenstvím v jarním MČR bodování jen potvrdil skvělou formu. Tu ukázal třeba na Tour stopu v Oslu. Kapitán celku eSuba jde na Sklizeň bezpochyby jako jeden z žhavých kandidátů na postup!

2. Jaromír "Jarla" Vyskočil

Další známé jméno, které dosáhlo na více jak 500 MČR bodů. Velmi vysoký zisk je samozřejmě u mistra světa z týmové soutěže HGG a bývalého reprezentanta eSuby způsoben brilantními výkony na ladderu – Jarla ale rozhodně umí zahrát i na turnajích. 

3. Martin "martim" Masrna

Po dvojici hráčů spojených s eSubou přichází první reprezentant Inside Games. Bývalý hráč ECLOT gaming, který se k iG připojil teprve nedávno, je také jediný Slovák na celé akci – jeho šance ale rozhodně nejsou malé. To samozřejmě potvrzuje i třetí místo dle MČR bodů. 

4. Tomáš "Siki" Sikora

První z dvojice hráčů nEophyte na Vodafone Jarní sklizni. Siki, stejně jako jeho kolega Cocon, svým postupem (v případě Tomáše navíce velmi suverenním) lehce překvapili, že jim HSko jde ale ukazují dlouhodobě – třeba v 1. COOL lize, kde se po prvních dvou zápasech drží nEophyte bez ztráty bodu na vrchu skupiny A. 

5. Mikuláš "Pokrovac" Dio

Další člen mistrovského CZ týmu z Hearthstone Global Games, bývalý hráč Misfits, streamer, komentátor... No, prostě Pokrovac! Tento bezesporu talentovaný hráč je v současné době bez týmu, to ale neznamená, že by neměl šance postoupit. Ba naopak, postup Pokrovace se tak trochu očekává. 

6. Michal "RybkaPipka" Rybák

RybkaPipka je další stálice, bez které bychom si už snad nedokázali Sklizeň ani představit. Jediný hráč Majestic Lions je dalším z nespočtu karbaníků, kteří by si za svoji dřinu zasloužili postup na MČR. Jestli to vyjde hned z této Sklizně? To zatím těžko říct, rozhodně ale od Rybky očekáváme zajímavé decky a skvělé playe.

7. Štěpán "ecoo" Mach

Tak, tady asi také není potřeba moc slov k úvodu. Tohoto dlouholetého reprezentanta eSuby asi všichni znáte, Ecoo přes jaro velmi zazářil na finále turnajových sérií, na Nightcupech a prostě, ecoo se opravdu předvedl. Ani jeho postup by tedy nebyl překvapením! 

8. Martin "Vanik" Vaniš

Další hráč oblékající dres eSuby. Vanik je také poslední karbaník, který dosáhl na zisk více jak 300 bodů. Už to samozřejmě ukazuje, že Vanik není žádné ořezávatko. Na Sklizeň sice nejspíše nejde jako nejžhavější favorit, zároveň ale také není považován za outsidera. 

9. Václav "Findan" Prosser

Nová posila eSuby a známý streamer, to je Findan. Minulý rok se mu podařilo přes Jarní sklizeň projít až na MČR, kde nečekaně vyhořel proti překvapení turnaje, Gumicukovi. Zopakuje letos postup hned napoprvé? Dost možná ano, ve formě určitě je, což stvrdil i nedávným zlatem na Tiger Masters.

10. Pavel "Scruffy" Janík

Pátý a také poslední hráč v modrém trikotu, kterému se podařilo kvalifikovat na Jarní sklizeň. Scruffy má dost možná největší chuť kvalifikovat se ze všech účastníků – úřadující mistr ČR chce bezpochyby dokázat, že titul lze získat dvakrát za sebou.

11. Vladimír "HAVAJSMURf" Koutný

Jedenáctý hráč jarního MČR bodování vám určitě není neznámý. Hráč ze stáje Dark Tigers patří ke stálicím naší scény a ani jeho jméno nesmí chybět na žádném turnaji. Jak se podle nás předvede? Věříme, že velmi dobře!

12. Jan "Heki" Karel

Mimo eSuby samozřejmě vysílají na Sklizeň početnou výpravu také Inside Games – Heki sice patří k služebně mladším členům, kteří se týmu připojili ani ne před měsícem z ECLOT Gaming, i tak si ale v iG vytvořil pozici jednoho z nejsilnějších hráčů. Na jaře sice nedosáhl v MČR bodování na elitní desítku, i tak by ale mohl Jan dost možná postoupit do Brna!

13. Michael "Cocon" Sázavský

Druhý hráč z nEophyte rovněž ukázal, že CZ/SK Hearthstone není jen o dobře zavedených jménech, ale že je i o talentovaných nováčcích. Ziskem 236 bodů si postup zajistil sice velmi těsně, ale přece. Co od něj očekáváme? Rozhodně zajímavé playe, postup by byl ale celkem překvapující. 

14 Tomáš "Pickwick" Vrtěna

Jediný reprezentant týmu RAMS Pickwick na Vodafone Jarní sklizni je bezpochyby také hlavním překvapení celého jara. Zajímavé na něm bezpochyby je, že Hearthstone hraje výhradně na mobilu a nevyužívá, na rozdíl od ostatních hráčů, pohodlnější PC variantu. I tak si ale došel pro pěkných 220 MČR bodů a místo na Sklizni!

15. Michal "Vlčák77" Vlk

Druhý postupující na Sklizeň hrající za Dark Tigers, to je Vlčák77. Kolega HAVAJSMURfa možná není tak známý, i on má ale rozhodně velké kvality – bude to stačit na postup do Brna? Těžko říct, ambice si ho vybojovat ale Vlčák bezpochyby má.

16. Daniel "PoweR" Strmiska

Šestnáctku vyvolených uzavírá další známý streamer a hráč Inside Games, PoweR. Se ziskem rovných 200 bodů sice dosáhl na postup opravdu těsně, vždyť od 17. místa ho dělí pouhých osm bodů! Ale i tak se od něj očekávají pěkné výkony a ani u něj by nebyl postup překvapením.

Říkáte si, že čekáme postup snad od každého hráče? No, vlastně ano. Scéna je tak vyrovnaná, že to snad ani není možné! Co tedy rozhodne o postupujících? Mimo pověstného RNG především jejich kreativita při deckbuildingu. Na odevzdání svých line-upů mají ještě chvíli čas, už zítra vám ale jejich balíčky představíme a podíváme se jim na zoubek.

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend