Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Letní sklizeň: Představení hráčů

7. 8. 2018 | 22:10 Hearthstone
Výchozí obrázek

O blížící se Vodafone Letní Sklizni už samozřejmě víte – největší domácí HS akce prázdnin přiletí již tento víkend a bude to něco! Šestnáct nejlepších domácích hráčů bude poprvé po vydání nové expanze bojovat o cenná čtyři místa na MČR a také pěkné finanční odměny. 

Prize money:

  • 1. místo: 7 000 Kč + postup na MČR
  • 2. místo: 3 000 Kč + postup na MČR
  • 3. místo: 2 000 Kč + postup na MČR
  • 4. místo: postup na MČR
Konečné pořadí kvalifikace na Letní Sklizeň - MČR 2018
#Hráč#Hráč#Hráč#Hráč
1.{#Slovenská Republika} JoŽo (720)6.{#Česká Republika} Matty (550)11.{#Slovenská Republika} JEJBenkoJEA (307)16.{#Slovenská Republika} Cekmara (254)
2.{#Česká Republika} Faeli (715)7.{#Česká Republika} Pardub (410)12.{#Česká Republika} ecoo (292)17.{#Česká Republika} sn0w fl4ke (232)
3.{#Česká Republika} Scruffy (710)8.{#Česká Republika} Naruto21 (392)13.{#Česká Republika} BlizzconJan (280)18.{#Česká Republika} HAVAJSMURf (224)
4.{#Česká Republika} Krajda (582)9.{#Slovenská Republika} martim (367)14.{#Česká Republika} Vanik (272)19.{#Česká Republika} Jobsad (210)
5.{#Česká Republika} RybkaPipka (580)10.{#Česká Republika} onekiller (312)15.{#Česká Republika} Valdaboy (267)20.{#Česká Republika} Cocon (208)

Jména hráčů samozřejmě znáte, samotná vám ale nejspíše neprozradí, koho budete moci vlastně sledovat na streamu. A proto jsme pro vás připravili ke každému hráči krátké medailonky – komu budete držet palce?

1. JoŽo

Člen slovenské Global Games reprezentace, hrající za celek L2P Gaming, který reprezentoval i na COOL lize. Ziskem neskutečných 720 bodů si první místo letního MČŘ bodování samozřejmě zasloužil, co od něj ale očekáváme na Sklizni? Na postup by to teoreticky dotáhnout mohl, skill na to bezpochyby má.

2. Faeli

Bývalý hráč eSuby, nyní hrající za dánský celek Copenhagen Flames, patří k tomu naprosto nejlepšímu, co na CZ/SK scéně najdeme. To dokazuje nejen svými brilantními výkony na všech možných Tour Stopech či dalších evropských turnajích, ale samozřejmě i druhým místem v tomto MČR bodování, na které dosáhl díky úctyhodným 715 bodům. Jestli mu na Sklizeň věříme? Jak bychom nemohli, Oldřich je asi nejžhavější kandidát na celkovou výhru. Jenže jak už jsme zmínili, nová meta a nepopíratelný vliv RNG můžou klidně způsobit i to, že domů odejde bez výhry. A samozřejmě ještě neznáme decklisty.

3. Scruffy

Posledním z trojice hráčů, kterým se podařilo překonat hranici 700 bodů, není nikdo jiný než úřadující mistr ČR, Scruffy. Aktuální kapitán eSuby jde do Sklizně samozřejmě s vysokými ambicemi – obhájit titul by chtěl každý a bez postupu na MČR to tak nějak logicky nejde. Naději na proražení do TOP 4 samozřejmě má, jenže tu má vlastně každý. Jasnější nám vše bude po zveřejnění decků.

4. Krajda

Jeden ze zázračné trojky Hearthstone bratrů svým velmi vysokým umístěním možná leckoho překvapil, dokázal ním ale, že HS má v krvi. Na Sklizeň se Krajda jede především předvést, horší výsledek by u něj nebyl žádnou ostudou, stejně tak ale může celý turnaj ovládnout.

5. RybkaPipka

Jeden z nejznámějších hráčů domácí scény ještě do nedávna reprezentoval Majestic Lions, na Vodafone Letní Sklizni už ale oblékne dres Inaequalis. To ale nijak nehýbe s jeho nadějí na postup, ta je stále vysoká. 

6. Matty

Mistr České republiky z roku 2016 má stále co ukázat a šesté místo z letního bodování to jen dokazuje. Jak se mu bude dařit na samotné Sklizni lze říci jen těžko, outsider ale není ani náhodou. 

7. Pardub

Jedné z nejkontroverznějších postav domácí scény se musí i přes všechny možné excesy nechat, že Hearthstone umí – získat 410 MČR bodů prostě není lehké. Postoupit na MČR z Letní Sklizně nebude mít v tak silné konkurenci bude ještě o dost těžší, při troše toho štěstíčka by to ale zvládnout mohl. 

8. Naruto21

První polovinu účastníků ukončuje bývalý reprezentant eEriness. Naruto21 jde do turnaje s velkými ambicemi a věřímu mu vlastně i my. Jeho šance na postup zkrátka malá není a povede-li se mu stavění line-upu, postup by ho minout neměl.

9. onekiller 

Hráč týmu Rising esports a tím pádem tedy také úřadující vítěz COOL ligy je snad největší neznámé na startovní listině. Onekiller nemá vyhraněný herní styl, což spolu s příchodem nové expanze udělá z jeho zápasů nejspíše skvělou podívanou.

10. JEJBenkoJEA

Bronzový medailista z Y-Games a nejnovější posila Dark Tigers, to je JEJBenkoJEA. Hrát Hearthstone umí, o tom žádná, jestli to ale dotáhne na MČR už nyní? Nejspíše ne, jako favorit do turnaje nejde. To ale ještě nemusí nic znamenat, štěstí, či prostě dobrá forma můžou Benkovi dopomoci klidně i ke zlatu.

11. ecoo

Další reprezentant eSuby, další naděje na postup. Ecoo patří k tomu nejlepšímu, co na domácí scéně můžete najít, a na Sklizni to bude chtít bezesporu dokázat. A jestli nebude RNG proti, mělo by se mu to i povést.

12. BlizzconJan

Nejmladší účastník Sklizně by se svým postupem do Brna stal rovněž nejmladším účastníkem MČR. Dosáhne na tuto metu už nyní? Nejspíše ne, v takto silné konkurenci k nejžhavějším favoritům nepatří. Ale ostatně jako všichni překvapit může.

13. Vanik

A eSuba znovu! Ani Vanik nepatří k outsiderům, eSuba má zkrátka sestavu našlapanou. Co od tohoto "Wonderkida" očekáváme my? Bezesporu pěkné výkony, které by s velkou pravděpodobností mohly skončit právě postupem.

14. Valdaboy

A další eSubák. Počet hráčů v modro-černých dresech dokazuje dominanci eSuby na domácí scéně, jak to je ale s Valdou? Jak vypadají jeho šance na postup? Stejně jako u všech hráčů těžko říct, kdyby to ale Valdovi vyšlo, překvapení by to nebylo. 

15. Cekmara

Hráč slovenského HGG týmu je bez debat kometou letošní sezóny. Skvělé výkony předvádí především na ladderu, postupem na MČR by dokázal, že stejně perfektně hraje i turnaje. Naděje mu nedáváme malé, bude-li při něm stát štěstí, ani zlato není vyloučené.

16. sn0w fl4ke

Jako poslední je na řadě pravidelný hráč NightCupů, který se na Sklizeň sice dostal díky odřeknutí účasti ze strany martima, místo si ale i tak vydřel. Do turnaje jde jako underdog, při troše štěstí a dobré formě by ale ani jemu nemusel postup uletět.


Na koho se (samozřejmě mimo nejlepších domácích hráčů) můžete těšit na streamu? Jako casteři se o vás budou celý víkend starat CzechCloud, Horaczio, Pokrovac a Findan. Nabušená sestava, že? Tak se nezapomeň přijít podívat!

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend