Přejít k hlavnímu obsahu

Filmové zpracování herní série Gran Turismo? Orlando Bloom si ho nenechá ujít

21. 9. 2022 | 07:27 Lifestyle
Filmové představení herní série Gran Turismo bude mít velice rozsáhlé obsazení hvězd. Ve filmu se objeví například Orlando Bloom, známý především díky své roli Legolase. U něho však obsazení v žádném případě nekončí.
Orlando Bloom ve filmu Gran Turismo
Orlando Bloom ve filmu Gran Turismo
Zdroj: Twitter.com

Začátkem roku 2022 bylo spolu s potvrzením, že se začalo pracovat na televizních seriálech titulů Horizon Zero Dawn a God of War, odhaleno, že se svého zfilmování dočká také herní titul Gran Turismo. Všechny milovníky filmu Auta (Cars) však čeká zklamání, nebude se totiž jednat o dospělého konkurenta Blesk McQueena.

Podle všeho bude příběh vyprávět o mladém hráči Gran Turisma, který se nakonec stane opravdovým závodníkem. Celý příběh bude zasazen do samotného závodnického prostředí a zapojená bude jak herní verze, tak verze reálná.

Dle informací od samotných The Hollywood Reporter se obsazení za posledních pár týdnů výrazně rozšířilo. Ve filmu si tak zahrají velké hvězdy jako například Orlando Bloom (herec známý především jeho vynikající rolí Legolase ve filmech Pán prstenů a Hobbit), ten ve filmu ztvární marketingového manažera, který se zaměřuje na motoristický sport.

Jako další by se ve filmu měl objevit také David Harbour (Hvězda Stranger Things, sehrál roli šerifa Jima Hoppera), ten se ujme role vysloužilého řidiče, jenž by měl dospívajícího hlavního hrdinu filmu učit řídit.

Údajný začátek natáčení bude v Evropě již tento týden a aktuálně je film plánovaný na 11. srpna 2023. My jen můžeme doufat, že nebude trvat dlouho než představí oficiální trailer.