Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo má na starosti televizní show Horizon Zero Dawn společnosti Netflix?

27. 8. 2022 | 17:29 Zajímavost
Ano, úspěšná a populární hra Horizon Zero Dawn se dočká také své chvíle slávy na plátně. Konkrétně půjde o novou televizní show od Netflixu a na starosti ji bude mít Steve Blackman. Ten tomu prý nastavuje nejvyšší prioritu, takže se máme na co těšit.
Horizon Zero Dawn
Horizon Zero Dawn
Zdroj: Guerrilla Games

Showrunner Steve Blackman momentálně dokončuje ještě jiný skvost. Oblíbená Netflix série Umbrella Academy je jeho dílo a získal si díky ní spoustu nových fanoušků. Někteří na něj narazili již při spolupráci na seriálu sběratelé kostí či půjčovna masa. Blackmanovo zapojení do nadcházející show a jeho nová víceletá smlouva s Netflixem zahrnuje také vývoj sci-fi show Orbital, oznámil deník Deadline.

„ Horizont Zero Dawn a Orbital jsou povýšené projekty na úrovni událostí založené na postavách, které si fanoušci zamilují a budou se k nim vztahovat, což jsou charakteristické znaky produkce irských kovbojů,“ uvedl Blackman v prohlášení. „Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s Netflixem a všemi našimi partnery na vývoji těchto převratných příběhů,“ doplnil. V dalším rozhovoru se zase podělil o několik dalších myšlenek, i když stále není mnoho specifik, kterých by se dalo chytit. V jedné odpovědi pochválil Horizon Zero Dawn a potvrdil, že Aloy bude hlavní postavou:

Horizon Zero Dawn je výjimečně dobře zpracovaná hra s nádhernými postavami, které se v herním světě často nevidí. Guerrilla Games vytvořili neuvěřitelně bujný a živý svět lidí a strojů, kteří se ocitli na kolizním kurzu k zapomnění. Jejich spása přichází v podobě mladé bojovnice jménem Aloy, která netuší, že je klíčem k záchraně světa. Stačí říct, ano, Aloy bude hlavní postavou našeho příběhu. Můj autorský partner, Michelle Lovretta, a já jsme nadšeni, že můžeme tuto pozoruhodnou IP rozšířit na sérii pro všechny typy diváků
Steve Blackman

Stále však nevíme, kdo bude Aloy hrát a není jasné, kdy by mohla být show nakonec vydána. Zdá se, že na show Horizon Zero Dawn si ještě dlouho počkáme, ale do té doby by mělo být k vidění spousta dalších adaptací.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.