Přejít k hlavnímu obsahu

Konečně. Legendární Faker nejspíš dostane speciální skin na Ahri

3. 5. 2024 | 13:00 League of Legends Zajímavost
Ikona League of Legends i světového esportu Lee „Faker“ Sang-hyeok se stane prvním hráčem, který vstoupí do „Hall of Legends“. Do hry by měl být zároveň přidán skin na Ahri, jeho oblíbenou postavu. Podle všeho má být ale také extrémně drahý. Mohlo by to dokonce otevřít novou úroveň rarity v League of Legends.
Lee "Faker" Sang-hyeok
Lee "Faker" Sang-hyeok
Zdroj: Riot Games/T1

Riot Games oznámili síň slávy League of Legends v lednu 2024. Bylo přislíbeno, že každý přírůstek do skupiny nejlepších hráčů bude oslavován „ve hře i v reálném životě“. Vítěze vybírá porota složená z veteránů, současných hráčů, casterů a odborníků z každého regionu.

Faker je bezpochyby jedním z nejslavnějších hráčů nejen v League of Legends, ale v celém esportu. Loni vyhrál své čtvrté mistrovství světa, což se v historii LoL nikomu nepodařilo. Faker několikrát mluvil o tom, jak si chtěl vybrat Ahri skin od pozvednutí své první světové trofeje, ale bylo mu to zamítnuto, protože postavu nepoužil. Naposledy však tu možnost měl, ale raději se rozhodl pro Orianu. Tentokrát se mu sen podle všeho konečně splní.

Tato novinka se dostala na veřejnost společně s trailerem, který představuju Fakerovu cestu na vrchol. Navíc se můžeme těšit na velkolepou událost, která oslaví Fakerův odkaz prostřednictvím jeho strhujícího příběhu.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.