Přejít k hlavnímu obsahu

Gamers-Assembly již tento víkend s hakkimJuniorem

Nezadržitelně se blíží jeden z nejdůležitější eventů letošního roku - francouzská LAN Gammers Assembly. Na ní se bude soutěžit i v TrackManii Nations Forever a mezi účastníky můžeme nalézt dlouhodobě nejlepšího tuzemského hráče hakkihoJuniora.GA2010. Tento rok se na turnaji mimojiné objeví i nejlepší trojice z roku 2010 - Carl, YoYo a RapT. Zdroj: esportsfrance.com
Výchozí obrázek

Nezadržitelně se blíží jeden z nejdůležitější eventů letošního roku - francouzská LAN Gammers Assembly. Na ní se bude soutěžit i v TrackManii Nations Forever a mezi účastníky můžeme nalézt dlouhodobě nejlepšího tuzemského hráče hakkihoJuniora.

ga
GA2010. Tento rok se na turnaji mimojiné objeví i nejlepší trojice z roku 2010 - Carl, YoYo a RapT. Zdroj: esportsfrance.com

Z francouzského turnaje se stal mezinárodní

Kvůli absenci velkých LAN turnajů v TrackManii během posledních měsíců se z tohoto dříve čistě francouzského turnaje stala LANka mezinárodní a to i přes relativně slabší prizemoney a na zdejší poměry vysoké startovné (4).

Na domácí půdě budou startovat hráči jako {#Francie} Carl (LDLC), {#Francie} RapT (LDLC), {#Francie} YoYo (eXtensive) nebo třeba {#Francie} Sulli (LDLC). Tým dignitas do Francie vysílá {#Portugalsko} DVD a {#Nizozemsko} Spama. Z týmu acer zde budeme moci vidět {#Nizozemsko} Tamarilla a zřejmě největšího favorita turnaje {#Švédsko}  Frostbeula.

Svého zástupce zde bude mít i český multiklan eSuba, který bude reprezentovat {#Slovenská Republika} hakkiJunior, současný mistr světa (ESWC). Dle rozhovoru pro klanový web si klade za cíl dostat se do finále. Společně s ním do Francie cestuje Toni, který bude jako již tradičně vytvářet videoblogy. 

Turnaj začíná v sobotu ve 13 hodin TimeAttackem. Poté se bude hrát celé odpoledne a večer. Nejlepší 4 ze soboty postoupí do nedělního finále, které se uskuteční ve 14:00 na hlavním podiu.

Prizemoney
1. místo -
200  
2. místo - 100
  
3. místo - 50