Přejít k hlavnímu obsahu

BoxeR vzdává Code A spot!

16. 4. 2012 | 11:29 StarCraft 2
Výchozí obrázek

To, že legendární Terranský Emperor má již delší dobu zdravotní problémy ví většina fanoušků tohoto hráče. Dnešním dnem {#Korejská republika} Lim "BoxeR" Yo Hwan skládá myš a klávesnici a vzdává svůj spot v Code A, kde se měl 1. května utkat s {#Korejská republika} Kim "Line" Soo Ho z týmu ZeNEX. Sám BoxeR se k tomu vyjádřil, že bolest v jeho rameni se stala neúnosnou a tak by se rád zotavil.

Objevují se spekulace, že se BoxeR stáhne do pozadí a vzdá se své progamingové kariéry, ale kapitán týmu SlayerS své fanoušky uklidňuje, trvaje na tom, že aby se mohl vrátit na scénu, musí podstoupit léčbu, aby opět mohl svým fandům předvést fantastické hry. Doteď BoxeR trénoval a snažil se korigovat bolest léky, ale bylo mu lékařem doporučeno, aby podstoupil rehabilitaci.

Doufejme tedy, že se slavný Terran vrátí v plné síle a uvidíme jej i nadále v soutěžích a v popředí svého týmu. Byla by velkáškoda, kdyby SlayerS přišli o tak ikonickou postavu, jako je Lim Yo Hwan. Držme palce a přejme mu brzké zotavení.

Lim Yo Hwan k tomu řekl:

"Je mi líto, že jsem se musel vzdát hry a že nemůžu pokračovat v tréninku, a tak jsem učinil nevyhnutelnou volbu. Milí fanoušci, budu pokračovat v léčbě, abych vám mohl nabídnout výběr ze skvělých her. Touto cestou bych chtěl zastavit dohady o mém odchodu, nemusíte mít obavy, jde o špatné informace."

 

Zdroj: Thisisgame
Štítky: SlayerS BoxeR