Přejít k hlavnímu obsahu

ESC se čtvrtým titulem z EPS Poland [VIDEO]

27. 6. 2012 | 14:30 Counter Strike 1.6
ESC Gaming získávají čtvrtý titul v řadě z EPS Poland, ve finále porazili své dlouholeté konkurenty z DELTA.Skupinová fáze polské EPS se hrála z domu - čtyři nejlepší týmy dostaly možnost poprat se o titul na jednodenním LAN finále v polském městě Zabrze.V semifinálových zápasech se setkali ESC s US a DELTA s KAMUFLAGE. Oba favorizované týmy svoje zápasy vyhráli bez mrknutí a tím se turnaj dostal do očekávaného finále mezi ESC a DELTA.
Výchozí obrázek

ESC Gaming získávají čtvrtý titul v řadě z EPS Poland, ve finále porazili své dlouholeté konkurenty z DELTA.

Skupinová fáze polské EPS se hrála z domu - čtyři nejlepší týmy dostaly možnost poprat se o titul na jednodenním LAN finále v polském městě Zabrze.

V semifinálových zápasech se setkali ESC s US a DELTA s KAMUFLAGE. Oba favorizované týmy svoje zápasy vyhráli bez mrknutí a tím se turnaj dostal do očekávaného finále mezi ESC a DELTA.

Finále proběhlo velmi hladce - ostatně jako vždy - ve prospěch ESC. Na dvou mapách de_train a de_dust2 vyhráli s velmi přesvědčivými výsledky 16:7 a 16:3, čímž si zajistili už čtvrtý titul v řadě z EPS Poland. V zápase o třetí místo si US poradili s KAMUFLAGE 2:0 na mapy.

Ruský portál Domenik.TV k turnaji udělal dvě highlight videa, které můžete shlédnout přímo zde:

Konečné pořadí turnaje:

1. {#Polsko} ESC Gaming - 1,175€ + hardware
2. {#Polsko} DELTA - 587€ + hardware
3. {#Polsko} US - 305€ + hardware
4. {#Polsko} KAMUFLAGE

 

Zdroj: HLTV.org
Štítky: EPS Poland