Přejít k hlavnímu obsahu

DOTA2.cz hľadá spolupracovníkov

22. 8. 2012 | 11:09 Dota 2
Známy portál zaoberajúci sa vsetkým možným aj nemožným ohľadom Doty rozširuje svoje rady a hľadá mladú krv, ktorá by prospela rastu tohoto dota portálu. Aby som presne zachytil požiadavky hlavného admina dota2.cz, vložím tu jeho text a požiadavky. Moderátor fóra
Výchozí obrázek

Známy portál zaoberajúci sa vsetkým možným aj nemožným ohľadom Doty rozširuje svoje rady a hľadá mladú krv, ktorá by prospela rastu tohoto dota portálu. Aby som presne zachytil požiadavky hlavného admina dota2.cz, vložím tu jeho text a požiadavky.

 

Moderátor fóra

Vaším úkolem bude udržovat fórum v pořádku - mazat témata, příspěvky proti pravidlům; přesouvat příspěvky do správných sekcí atd.

Krom toho budete také řešit vzniklé problémy, nesváry mezi uživateli, proto je třeba, abyste měli něco na našem fóru zažitého a věděli jak to tu chodí, kteří uživatelé jsou problémoví apod.

Progaming redaktoři

International klepe na dveře a my hledáme lidi, kteří budou turnaj sledovat a psát reporty z jednotlivých zápasů a turnaje obecně. Tato spolupráce se nemusí vztahovat jen na International, ale může pokračovat i do budoucna, kdy můžete psát o progamingu obecně. Samozřejmě požadujeme, abyste o tom něco věděli a nepřekládali jen cizí články.

"Pisálci" návodů

Hledáme zkušené hráče, kteří nám pomůžou sepsat příručku obecných návodů pro začátečníky. Pojede se od těch nejzákladnějších věcí až po podrobnosti. Každý autor dostane jedno téma, který zpracuje a vydá jako obecný guide. Na tyto guidy potom bude odkazováno z jedné stránky, tzv. rozcestníku pro začátečníky.

Streamer

Hledáme streamera, popřípadně dvojci, kteří by měli čas a naplno se věnovali streamování. Veškeré přístupy do nejrůznejších turnajů můžeme zajistit. Nejlépe se hlašte jen ti, kteří už se streamovávím, nebo obecně s komentováním Dota her měli nějaké zkušenosti.


Pokud máte zájem s námi spolupracovat, napište nám na stránce kontaktu, kde se stručně představte, napište jakou funkci chcete zastávat. Zkušenosti v dané oblasti jsou výhodou. Nezapomeňte přidat váš nick na DOTA2.cz a na Steamu.