Přejít k hlavnímu obsahu

Polská jednička se přesouvá na CS:GO?

11. 9. 2012 | 18:44 Counter-Strike 2
Dnes již legendární polští "Golden Five" za měsíc končí v CS 1.6 a přesouvají se k CS:GO.Sestava pod vedením Filipa 'Neo' Kubskiho spolu hraje již opravdu dlouhou dobu, za kterou posbírala obrovský výčet úspěchů pod názvy jako PENTAGRAM nebo Frag eXecutors, tak po dlouhých letech mění hru. Patří mezi další, kdo zřejmě podlehne Counter-Strike: Global Offensive.
Výchozí obrázek

Dnes již legendární polští "Golden Five" za měsíc končí v CS 1.6 a přesouvají se k CS:GO.

Sestava pod vedením Filipa 'Neo' Kubskiho spolu hraje již opravdu dlouhou dobu, za kterou posbírala obrovský výčet úspěchů pod názvy jako PENTAGRAM nebo Frag eXecutors, tak po dlouhých letech mění hru. Patří mezi další, kdo zřejmě podlehne Counter-Strike: Global Offensive.

První informace, které se na veřejnosti objevily, oznamovaly vznik nové sestavy - AGAiN. Poté však jeden z hráčů vyvrátil na webu ESC Gaming informaci týkající se okamžitého přechodu:

Chtěl bych vyvrátit všechny okolnosti, které se objevily. S klukama jsme pouze hráli jeden turnaj na našich mixteam accountech, protože si nejsme jisti, jestli všichni budeme moci CS:GO hrát. Z toho důvodu jsme nehráli na našich oficiálních účtech.

My jsme neopustili ESC Gaming a ještě stále hrajeme ve stejné sestavě. Na konci tohoto měsíce se pravděpodobně budeme účastnit jedné z našich posledních lan akcích v CS 1.6, což je TECHLABS v Kyjevě.

Nynější sestava ESC ICYBOX:

{#Polsko} Filip 'Neo' Kubski
{#Polsko} Jakub 'kuben' Gurczynski
{#Polsko} Mariusz 'Loord' Cybulski
{#Polsko} Wiktor 'TaZ' Wojtas
{#Polsko} Jaroslaw 'pasha' Jarzabkowski

Movie českého editora wareana pro Filipa 'Neo' Kubskiho

Zdroj: cadred.org
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.