Přejít k hlavnímu obsahu

Fifflaren: "Jsme zřejmě číslo jedna v Evropě"

24. 9. 2012 | 19:27 Counter-Strike 2
Další ze série rozhovorů ze španělského Dreamhacku, tentokrát s Robinem "Fifflaren" Johanssonem z vítězných Ninjas in Pyjamas.Vyhráli jste finále 2:0. Očekávali jste lepší výkon od soupeře? Jste spokojení s vašimi výkony?Z našich výkonu jsme šťastní. Dle mého názoru VERYGAMES zahráli velice solidně. Myslím, že jsme dosáhli toho, co jsme očekávali, hráli tak, jak jsme předpokládali. Byla to těžká hra, ve které jsme nakonec zvítězili.
Výchozí obrázek

Další ze série rozhovorů ze španělského Dreamhacku, tentokrát s Robinem "Fifflaren" Johanssonem z vítězných Ninjas in Pyjamas.

Vyhráli jste finále 2:0. Očekávali jste lepší výkon od soupeře? Jste spokojení s vašimi výkony?

Z našich výkonu jsme šťastní. Dle mého názoru VERYGAMES zahráli velice solidně. Myslím, že jsme dosáhli toho, co jsme očekávali, hráli tak, jak jsme předpokládali. Byla to těžká hra, ve které jsme nakonec zvítězili.

Jaký je to pocit porazit tým, který spolu hraje čtyři roky?

Je to skvělý pocit, ale stále musíme mít na paměti, že jde o novou hru, ikdyž běží na Source engine. Musíte si uvědomit vše, co se ve hře změnilo. Je to opravdu skvělý pocit porazit tým hrající spolu čtyři roky, ale oni teprve přešli na CS:GO, podobně jako my, takže jsme teď na stejném poli.

NBK včera prohlásil, že čtyři snipeři v sestavě VG bude výhodou na některých mapách. Co si o tom myslíš s ohledem na to, že většinou hrajete pouze na jediné?

Na mapách jako je například train je to určitě výhoda, protože mohou použít dvě AWP, jako to udělali proti nám a myslím, že to fungovalo velice dobře v některých případech. Ale právě teď se AWP nepoužívá tolik, sotva jsem s ním hrál. Na některých mapách by použití více AWP mohlo být velice dobré, ale myslím, že hra je momentálně ve fázi, kdy nepotřebuje tolik AWP. Možná kvůli tomu, že je hodně postavena na používání flashů a smouků. 

Vidíš svůj tým jako světové jedničky právě teď?

Řekl bych, že jsme pravděpodobně číslo jedna v Evropě. My jsme ještě nehráli proti americkým týmům, ale už se nemůžu dočkat měření sil na ESWC.

nip

Zdroj: hltv.org
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.