Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba představuje CS:GO sestavu

26. 9. 2012 | 17:36 Counter-Strike 2
Dalším týmem, který přestupuje oficiálně na CS:GO, je eSuba.INTEL.Sestava, která je momentálně druhá v MČR klasifikaci prošla částečnou obměnou. Sestavu totiž opustila trojice FLasH-KLOCEK-Burla. Tvorby nové sestavy se tak ujmula dvojice Štěpán 'hops' Jirout a Martin 'nub1um' Lelek. Některá jména v nové pětici mohou být překvapivá. První posilou je navrátilec do eSuby, Martin 'tv1' Dráha, který zde v CS:Source sekci již dříve působil.
Výchozí obrázek

Dalším týmem, který přestupuje oficiálně na CS:GO, je eSuba.INTEL.

Sestava, která je momentálně druhá v MČR klasifikaci prošla částečnou obměnou. Sestavu totiž opustila trojice FLasH-KLOCEK-Burla. Tvorby nové sestavy se tak ujmula dvojice Štěpán 'hops' Jirout a Martin 'nub1um' Lelek. Některá jména v nové pětici mohou být překvapivá. První posilou je navrátilec do eSuby, Martin 'tv1' Dráha, který zde v CS:Source sekci již dříve působil.

Další dvě jména přícházejí z 1.6 scény. Prvním je současně hráč zahraniční organizace Playing Ducks (dříve nEophyte) Jonáš 'jonz' Rech, kteří jsou v současnosti neaktivní. Druhou posilou je Milan 'Striker' Švejda, který přichází z FeW Gamers (dříve Snoopy). Toho můžete znát jinak znát jako redaktora PLAYzone.

esuba

Bývalá sestava eSuby na LAN Dětkovicích 2012 - Zleva: FLasH, Burla, hops, KLOCEK, nub1um

Vyjádření Jonáše 'jonz' Recha:

Od Martina jsem dostal nabídku si zahrát s klukama z eSuby uz několikrát, ale vždy jsem váhal kvůli „kačerům“ s kterými se snažíme nějak sehrát v CS:GO. Bohužel kvůli naší neaktivitě, kterou způsobila převážně absence pátého hráče jsem se rozhodl, že to s klukama zkusím. Momentálně v mé situaci jde čistě o MČR, na které se budeme snažit připravit co nejpečlivěji. Po dvou dnech hraní jsem zjistil, že kluci jsou super, tak doufám, že vše vyjde a splní se naše očekávání.

Vyjádření Milana 'Striker' Švejdy:

Po vydání CS:GO jsme se s Martinem a Štěpánem nezávazně bavili o tom, co bude dál. Později mi napsali, že jsem mezi několika vyvolenými a asi před dvěma týdny jsme začali hrát ještě s různými sestavami, která nakonec po různých okolnostech dopadla takhle.Mám obrovskou radost, že jsem dostal šanci hrát v eSubě, dobrém týmu s naprosto pohodovou atmosférou a věřím, že dokážu přispět, jak jen to jde. Bohužel jsem kvůli tomu musel opustit kluky z FeW na poslední chvíli a dost možná se kvůli tomu nedostanou na MČR, ale moje rozhodnutí chápou.

Vyjádření manažera eSuby, Karla 'Pigi' Potužníka:

Prakticky od okamžiku oznámení nového dílu Counter Strike jsme věděli, že tuto hru budeme chtít v našem týmu podporovat. Toto přesvědčení sílilo s každými novými informacemi o hře. Proto jsme prakticky okamžitě komunikovali s našimi hráči situaci a zjišťovali, jak to vypadá s přechodem na novou hru a vytvořením speciální sekce. Vzhledem k okolnostem kolem MČR prozatím odpadlo zabudování 1.6 hráčů do sestavy. Pro tuto chvíli tedy máme zmíněný tým, který se primárně soustředí pouze a jen na MČR. Dění po této akci necháme volný průběh, ale jsme přesvědčeni, že klukům to spolu půjde a budou chtít s minimálními změnami pokračovat i nadále. To je ale již na nich. My do nich vkládáme svou důvěru a věříme, že se jim bude v našich barvách dařit na výbornou.

Nynější sestava eSuba.CSGO:

{#Česká Republika} Štěpán 'hops' Jirout
{#Česká Republika} Martin 'nub1um' Lelek
{#Česká Republika} Martin 'tv1' Dráha
{#Česká Republika} Milan 'Striker' Švejda
{#Česká Republika} Jonáš 'jonz' Rech

Zdroj: esuba.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.