Přejít k hlavnímu obsahu

Guild Wars 2: Páteční souhrn: 19.10.2012

19. 10. 2012 | 08:26
Další pátek, další souhrn. V tomto týdnu už se pár věcí událo, i když se asi všichni shodnem, že nejvíce se čeká na příští pondělí kdy má přijít live update s názvem Shadow of the Mad King. CZ / SK scéna: Začneme pomaleji - přehledem odehratých zápasů. V tomto týdnu měla guilda [next] celkem štěstí, nakolik potkala celkem dost našich guild.
Výchozí obrázek

Další pátek, další souhrn. V tomto týdnu už se pár věcí událo, i když se asi všichni shodnem, že nejvíce se čeká na příští pondělí kdy má přijít live update s názvem Shadow of the Mad King.

CZ / SK scéna:

Začneme pomaleji - přehledem odehratých zápasů. V tomto týdnu měla guilda [next] celkem štěstí, nakolik potkala celkem dost našich guild.

  • Immortalis [IM] vs Mufinex Squad [next] se odehrál na Battle of Kyhlo a skončil výsledkem 500:148 pro [next]. Zápas je k vidění na streamech DarkMortyra a Rippse.
  • Mufinex Squad [next] se poté utkali s guildou [MOJO] na mapě Legacy of Foefire a i zde vyhráli se závěrečným scóre 500:327
  • V dalším kole stejného turnaje pak Mufinex Squad [next] ještě potkal složenou partu guild Team of Renegades a Incognito. Zápas skončil 500:334 vítěztvím pro [next]. Tento zápas je také k vidění na streamu DarkMortyra a Rippse.

Halloween event: Shadow of the Mad King

Jak jsme již informovali, tak v pondělí 22 října bude live nový update Guild Wars 2. Pro PvP komunitu to bude znamenat především spuštění takzvaných PAID TOURNAMENTS. V těchto turnajích budete za vstup platit. Vstupenkami budou tournament tickety. Ty získáváte za výhry ve free tournamentech nebo je můžete za Gemy nakoupit v shopu. PAID turnaje by tak měli udělat další krok směrem ke competitive PvP. Ten kdo nebude vyhrávat jednoduše nebude mít dost vstupenek takže časem by se v těchto turnajích měli objevovat především organizované týmy hráčů. To pak reflektují i odměny. Za první dvě místa v paid turnajích získáte dokonce GEMY.