Přejít k hlavnímu obsahu

Guild Wars 2: páteční souhrn 2.11.2012

2. 11. 2012 | 08:15
A máme tu další pátek. Halloween event už by měl být téměř u konce ale bude prodloužen aby si jej mohli zahrát i ti zasaženi hurikánem SANDY. Hned za ním už tu máme malé preview z dalšího eventu připraveného na listopad. V našem krátkém přehledu se opět koukneme co se událo v posledních dnech. The Lost Shores
Výchozí obrázek

A máme tu další pátek. Halloween event už by měl být téměř u konce ale bude prodloužen aby si jej mohli zahrát i ti zasaženi hurikánem SANDY. Hned za ním už tu máme malé preview z dalšího eventu připraveného na listopad. V našem krátkém přehledu se opět koukneme co se událo v posledních dnech.

The Lost Shores

V Listopadu nás čeká další event. Na oficiálních stránkách máme od včerejšího dne chudnutie v podobě 3 screenshotů. Z popisu se má jednat o jednorázový event, který změní navždy podobu Tyrie.

 




 

Jeden by řekl, že nás čeká další spousta PVE obsahu ale na PVP je také myšleno. Z útržků postů vývojářů na oficiálním fóru se dá soudit, že tento patch bude jedním z dalších "větších" patchů i pro PVP. Spekulace uvádějí datum 15. listopadu. Mějte však na paměti, že toto datum nebylo oficiálně oznámeno.

Co tedy z pohledu PvP můžem očekávat v listopadu?

Jon Peters již delší dobu slibuje, že v tomto patchi bude i větší update Rangera:

The patch most definitely will have bug fixes for ranger. I fixed two earlier today alone. Realistically, however we can only do a patch every few weeks if we expect to make more than minor improvements so all the things I talked about will be in the next big patch which is about 2 weeks away.


Jonathan Sharp také zmínil, že ArenaNet se bude zabývat otázkou ceny vstupného do PAID turnajů.

We’ll be looking at the prices for the paids. We’re also looking at how easy it is to get tickets and the rate at which players acquire them. We want to find a good balance and we’re listening to the playerbase.
Thanks for all the great suggestions in this thread.

Mimo jiné nás také v listopadu čeká další PvP blog post.

And yes we’ll be doing another PvP blog post to coincide with the next patch.

Thief pravděpodobně dostane nerf v podobě snížení Bacstab spiku.

Just wanted you guys to know we’re looking at this specifically right now. We will probably bring down the raw spike DPS for some builds, but we’ll be careful to increase other areas to compensate.


CZ / SK scéna:

Tady se ještě v krátkosti koukneme na zápasy z minulého týdne.

  • Team of Renegades [REN] se utkal s NoLife [Nolf] na Battle of Kyhlo. Ve velmi krásném souboji zvítězili Renegádi 500:353. Zápas můžete vidět na streamu kde začíná v čase 2h 33min.
  • Pillsner Urquell Guardians [PUG] se utkali s guildou Incognito [INC] a v tomto zápase zvítězila guilda Incognito.
  • Team of Renegades [REN] se také potkali s guildou Incognito [INC] na Legacy of Foefire. Ve velmi pěkném zápase si vítěztví nakonec odnesli Renegádi i přesto, že INC měli znatelně navrch po celý čas zápasu. Na streamu tento zápas začíná v 3hod 49min. Závěrečné scóre 531:410
  • Mufinex Squad [next] se utkal s NoLife [Nolf] kde zvítězil na Forest mapě. Stream k tomuto zápasu začíná v čase 1hod 10min.