Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone obnovuje podporu FIFA 13 na PS3

2. 12. 2012 | 15:47
Pokud patříte mezi hráče FIFA 13, co paří na konzoli PlayStation 3, máme pro vás dobrou zprávu. Po dohodě s PLAYzone jsme se rozhodli zde otevřít vlastní PS3 sekci a v rámci ní pořádat turnaje ve FIFA 13. Podle vašeho vlastního zájmu se pak rozhodne o její budoucnosti.Pro začátek budou turnaje v tzv. „otrkávacím“ módu, kdy se seznámíte s portálem, stylem turnajů atd. Nikdo vás nebude tlačit do nějakého termínového odehrání, vše bude na vás.
Výchozí obrázek

Pokud patříte mezi hráče FIFA 13, co paří na konzoli PlayStation 3, máme pro vás dobrou zprávu. Po dohodě s PLAYzone jsme se rozhodli zde otevřít vlastní PS3 sekci a v rámci ní pořádat turnaje ve FIFA 13. Podle vašeho vlastního zájmu se pak rozhodne o její budoucnosti.

Pro začátek budou turnaje v tzv. „otrkávacím“ módu, kdy se seznámíte s portálem, stylem turnajů atd. Nikdo vás nebude tlačit do nějakého termínového odehrání, vše bude na vás.

Řada z vás mi psala, že by chtěla více turnajů a tak jsem dělal vše pro to, abych mohl vaše přání splnit. Pravidla budou stejná včetně kontumací. Budu se snažit dělat turnaje tak, aby doplňovaly mezeru v tom, když se bude blížit turnaj na www.easports.cz ke konci, udělám na PZ turnaj, který bude začínat den po ukončení turnaje na easports a naopak. Doufám, že zde bude aktivita stejně vysoká jako na EAS a společně vybudujeme silnou komunitu PS3kařů.