Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěžte o E-Blue Mazer R s eEriness

14. 1. 2013 | 12:40 Všechny hry
Tisková zpráva - Jak jsme slíbili, zahájili jsme práce na soutěžích pro vás - naše fanoušky. Ve spolupráci s našimi partnery pro vás máme přichystanou hromadu hmotných cen, které mohou potěšit každého. Začněme tedy první soutěží!První soutěž celé série bude velmi jednoduchá, dle ohlasů pak budeme přidávat další třeba i složitější obohacené o lepší ceny. Tato soutěž bude probíhat ve spolupráci s naším partnerem a dodavatelem herního příslušenství značky E-Blue.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Jak jsme slíbili, zahájili jsme práce na soutěžích pro vás - naše fanoušky. Ve spolupráci s našimi partnery pro vás máme přichystanou hromadu hmotných cen, které mohou potěšit každého. Začněme tedy první soutěží!

První soutěž celé série bude velmi jednoduchá, dle ohlasů pak budeme přidávat další třeba i složitější obohacené o lepší ceny. Tato soutěž bude probíhat ve spolupráci s naším partnerem a dodavatelem herního příslušenství značky E-Blue.

Soutěž

Účelem soutěže je podpořit dodavatele této značky do České republiky a Slovenska prostřednictvím Facebooku. K výhře stačí jednoduché kliknutí na tlačítko "To se mi líbí" na stránce E-Blue CZ & SK a pak vyčkat, zda-li náhoda vylosuje právě vás. 

A co bude výhrou? Pochopitelně to bude cena od E-Blue, a tou je herní myš Mazer-R.

Myš je modelována ve tvaru ˝křídla letadla˝. Levá část myši je prominentní, zatímco pravá strana je prodloužena. Stejně jako letadlo, můžete využít rychlé ovládání pomocí myši v herním světě.

Ultra-High Sensitivity Optical Sensor přináší přesnější sledování polohy a schopnost porazit nepřítele

- obsahuje AVAGO 5050 vysoce výkonný herní chip
- díky mikrospínačům můžete aktivovat funkce snadno a rychle i během vyčerpávající hry
- vyvinutý 3D tkaný kabel ochrání proti zlomení - šitý z kompozitního multi-vlákna, díky speciálnímu vzoru vazby neztrácí flexibilitu
- 3 úrovně nastavení dpi až 2400
- speciální protiskluzový povrch

Specifikace

* Typ kabelu: USB
* Délka vodiče: 1,82 m
* DPI: nastavitelná až 2400
* Životnost tlačítek: 3 000 000 kliknutí
* Velikost: 111 * 81 * 37,3 mm
* Kompatibilní s Windows 98 / 2000 / ME / NT / XP / Win 7

Podmínkou výhry je dosažení minimálního počtu 500 fanoušků na FB stránce E-Blue CZ & SK a být jejich fanouškem. Podpořit můžete také stránky pořadatele eEriness.eu.

O značce

Značka E-blue byla založena skupinou nadšených designerů  z oblasti asijského Tichomoří. Sídlo firmy se nachází v Hong Kongu a propracovaný design výrobků je již od roku 1999 navrhován a finalizován v japonské Osace. Cílem vývojářů je vyrábět barevné a stylové počítačové doplňky nejvyšší kvality pro mladou generaci. Svou pozornost upírají směrem k počítačovým myším, klávesnicím a zařízením USB. 12 let zkušeností připravuje pro zákazníky spoustu zábavy a stylových a trendy výrobků.

V roce 2011 se výroky značky E-Blue prodávaly v Brazílii, Kanadě, Kambodži, Číně, Hong Kongu, Indii, Indonésii, Íránu, Jordánsku, Koreji, Macau, Malajsii, Mongolsku, Novém Zélandu, Panamě, Filipínách, Portugalsku, Rusku, Singapuru, Jihoafrické republice, Sri-Lance, Thajwanu, Turecku, Thajsku, Velké Británii a v řadě dalších zemí. Více než polovina lidské populace má dnes možnost si zakoupit produkty značky E-Blue a užít si kvalitu, design a potěšení. 

Revoluce na trhu myší - unikátní styl, kvalitní technické provedení, přitažlivé obaly, svěží barvy a fantastický desing - a to za ceny "normálních myší", tak zní stručná charakteristika produktů značky E-Blue. Není divu, že si tyto produkty našly hodně příznivců mezi uživateli PC a hlavně notebooků, kteří je nepovažují jen za pracovní nástroj, ale jako součást vyjádření svého životního stylu.

Myši už nejsou jen prostředkem k ovládání počítače, ale stávají se atraktivním módním doplňkem, který nelze přehlédnout. Samozřejmostí jsou také precizní technické zpracování a použití vyspělých technologií. Pro přesné snímání používají myši senzor Blue Wave, který umožňuje snímat s extrémně vysokou přesností a zaručuje myši plynulý pohyb a možnost pracovat na jakémkoliv povrchu včetně skla. Mimo myší jsou pod značkou E-Blue vyráběny také klávesnice, čtečky karet nebo USB huby.

 

Zdroj: eEriness