Přejít k hlavnímu obsahu

UPDATE: Známe skupiny IEM Katowice

14. 1. 2013 | 17:01 League of Legends
Již o víkendu nás čeká další zastávka Intel Extreme Masters, tentokrát v polských Katowicích. Přinášíme Vám přehled základních skupin.Turnaje se zúčastní osm týmů - čtyři evropské, dva americké a dva asijské týmy. Asijské týmy bohužel nejsou doposud známy. Evropany zastupují domácí Meet Your Makers, SK Gaming, fnatic a také ex-Moscow Five, kteří nedávno opustili svojí rodnou organizaci. Proslýchá se, že by měli vystupovat pod tagem Empire. Americkou scénu pak budou reprezentovat týmy Curse a Pulse eSports.
Výchozí obrázek

Již o víkendu nás čeká další zastávka Intel Extreme Masters, tentokrát v polských Katowicích. Přinášíme Vám přehled základních skupin.

Turnaje se zúčastní osm týmů - čtyři evropské, dva americké a dva asijské týmy. Asijské týmy bohužel nejsou doposud známy. Evropany zastupují domácí Meet Your Makers, SK Gaming, fnatic a také ex-Moscow Five, kteří nedávno opustili svojí rodnou organizaci. Proslýchá se, že by měli vystupovat pod tagem Empire. Americkou scénu pak budou reprezentovat týmy Curse a Pulse eSports.

Základní skupiny tak vypadají následovně:

 

Favorizované týmy byly rozděleny rovnoměrně. Nicméně poměrem sil mohou výrazně zamíchat asijské týmy. Kompletní reportáž nejen z League of Legends můžete o víkendu sledovat zde na PLAYzone.

UPDATE: Asii budou reprezentovat na turnaji v Katowicích oba týmy organizace Azubu, tedy celky Blaze a Frost. Turnaje se naopak nezúčastní Pulse eSports, jejichž náhradník zatím není znám. O dalším vývoji budeme informovat.

Štítky: IEM Katowice