Přejít k hlavnímu obsahu

Spolupracujeme s hernou District Prague

9. 3. 2013 | 16:47 Všechny hry
Je nám ctí vám oznámit nového partnera, kterým je nově vznikajicí pražská herna District.A co pro vás, hráče, tahle nová spolupráce znamená? Co vás hráče zřejmě bude nejvíce zajímat je fakt, že veškeré turnaje pořádané District Prague budou zařazeny do MČR klasifikace, což poskytuje další možnost, jak sbírat body pro účast mezi těmi nejlepšími.
Výchozí obrázek

Je nám ctí vám oznámit nového partnera, kterým je nově vznikajicí pražská herna District.

A co pro vás, hráče, tahle nová spolupráce znamená? Co vás hráče zřejmě bude nejvíce zajímat je fakt, že veškeré turnaje pořádané District Prague budou zařazeny do MČR klasifikace, což poskytuje další možnost, jak sbírat body pro účast mezi těmi nejlepšími.

Prvním turnajem zařazeným do MČR klasifikace bude turnaj ve hře League of Legends, jehož prizemoney šplhá až do desítek tisíc korun. Více informací naleznete přímo na webu Districtu.

O herně District Prague:

Herní klub District byl společnosti Qwerty-Gaming založen v únoru roku 2012. Celková plocha herny činí 500 m² včetně baru, odpočinkové zóny a také herní zóny s 50 high-end počítači, které rozběhnou nejnovější hry ještě na několik let dopředu. Jednou z domén herny District Prague bude také pořádaní lan akcí s vysokými prizemoney, první takovou bude turnaj "The Last Stand" ve hře Call of Duty 2, na kterou se sjede evropská spička.

Dále budou podporovány hry jako League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive a další. Z těchto turnajů se také budete moci těšit na livestreamy. Herní klub District naleznete v hlavním městě Praze v nově vznikajícím obchodním centru Galerie Nová Harfa nedaleko od stanice metra Českomoravská.

Štítky: District Prague
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.