Přejít k hlavnímu obsahu

Peasants mění CS:GO sestavu

20. 3. 2013 | 20:11 Counter-Strike 2
Organizace Peasants Gaming přibírá do svých řad novou pětici hráčů CS: Global Offensive.Není to zas tak dávno, kdy sestava okolo hráčů jako GrogiNo nebo miNy vstoupila do této organizace. Po neshodách mezi manažery a hráči, a také po častých změnách v sestavě, se ovšem vedení Peasants rozhodlo nabrat novou sestavu, která naposledy působila pod vlajkou celku ReVital. O této slovenské sestavě více poví Maroš Kušnirák:
Výchozí obrázek

Organizace Peasants Gaming přibírá do svých řad novou pětici hráčů CS: Global Offensive.

Není to zas tak dávno, kdy sestava okolo hráčů jako GrogiNo nebo miNy vstoupila do této organizace. Po neshodách mezi manažery a hráči, a také po častých změnách v sestavě, se ovšem vedení Peasants rozhodlo nabrat novou sestavu, která naposledy působila pod vlajkou celku ReVital. O této slovenské sestavě více poví Maroš Kušnirák:

Zdravím, volám sa Maroš "monzy" Kušnirák a chcel by som vám predstaviť náš tím, ktorý sa dostal pod multi-gamingový celok Peasant. Náš tím sa skladá z hráčov, ktorí prešli na túto hru z populárnej hry Counter-Strike: Source, a to Martin "moko" Mokríš, ktorý je clan leader, Damián "DAMIEAN" Lorko, ktorý je in-game leader,  Maroš "monzy "Kušnirák", Ján "DEFQONZ" Madacki a Peter "Lmz" Dzubina. V tejto zostave hráme približne odkedy sme sa kvalifikovali na PLAYzone ligu a sme velmi radi, že môžme reprezentovať túto organizáciu práve v hre Counter Strike:Global Offensive. Tešíme sa na spoluprácu a dúfame, že sa nám podarí peasant gaming ešte viac spopulárniť a zlepšiť jeho kvalitu. 

Nynější sestava Peasants.CSGO:

{#Slovenská Republika} Martin '.moko' Mokriš
{#Slovenská Republika} Damián 'DAMIEAN' Lorko
{#Slovenská Republika} Maroš 'monzy' Kušnirák
{#Slovenská Republika} Jan 'DEFQONZ' Madacki
{#Slovenská Republika} Peter 'Lamenzi' Dzubina

Zdroj: peasants.sk
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.