Přejít k hlavnímu obsahu

Fearless-Sharks posilují na zeleném trávníku

25. 3. 2013 | 15:48
Tisková zpráva - Jak jsme již avizovali, příchod něčeho nového do našeho celku je oficiálně zde a je mi ctí Vám představit naší novou posilu v podobě FIFA13 hráče, který patří ke špičce u nás!Navléknout dresy, oprášit vlajky a utíkejme na stadion skandovat jméno našeho týmu, které bude nyní spojováno se jménem Dominik 'Bombik' Špringer. Je to pro nás opravdu velký krok k dalším úspěchům, protože naší nové posile pevně věříme a doufáme, že předvede vše, co bude v jeho silách pro co nejlepší reprezentování nejen sebe, ale i našeho týmu.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Jak jsme již avizovali, příchod něčeho nového do našeho celku je oficiálně zde a je mi ctí Vám představit naší novou posilu v podobě FIFA13 hráče, který patří ke špičce u nás!

Navléknout dresy, oprášit vlajky a utíkejme na stadion skandovat jméno našeho týmu, které bude nyní spojováno se jménem Dominik 'Bombik' Špringer. Je to pro nás opravdu velký krok k dalším úspěchům, protože naší nové posile pevně věříme a doufáme, že předvede vše, co bude v jeho silách pro co nejlepší reprezentování nejen sebe, ale i našeho týmu.

Vyjádření samotného hráče, Dominika Špringera:

Vzhledem k tomu, že jsem již delší dobu po rozpadu INSENIE ztrácel motivaci k hraní, hledal jsem nový impuls, který mě nakopne zpět do hraní a porozhlížel jsem se po novém týmu, který mě vezme pod svá křídla. Jelikož jsem již prošel řadou týmů, tak jsem si vytipoval seznam, kam bych chtěl zamířit. Jelikož se Žraloci objevili na prvním místě a jednání proběhla naprosto bez problému tak jsem rád, že zde mohu být a reprezentovat tento ambiciozní tým. Doufám, že vedení nezklamu.

Vyjádření manažera Filipa Manerta:

Jsem velmi rád, nejen za sebe, ale určitě i za celé vedení našeho týmu, že byla oznámena posila do našich řad a pro nás v něčem novém, doposud nevídaném. Jednání mezi oběma stranami probíhalo velmi rychle a bez jakýchkoli větších problému. Do Dominika vkládám svou plnou důvěru a pevně věřím že našemu týmu udělá dobré jméno i ve virtuálním fotbale.

Nynější sestava Fearless-Sharks.FIFA:

{#Česká Republika} Dominik 'Bombik' Špringer

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.