Přejít k hlavnímu obsahu

Fofos Gaming přibírá Academy Team

23. 4. 2013 | 10:48 Counter-Strike 2
Slovenská organizace Fofos získává do svých řad CS:GO sekci, prozatím jako "akademii".
Výchozí obrázek

Slovenská organizace Fofos získává do svých řad CS:GO sekci, prozatím jako "akademii".

U Fofosu delší dobu nebyla Counter-Strike sekce, která by vydržela delší dobu. V současné době podporovala organizace pouze hráče FIFA13, ale to se nyní mění. Do slovenského multiherního celku míří tým dosud známý jako Forever Players, momentálně hrající PLAYzone HAL3000 Amateur Ligu. Tady se jim zatím velice daří a se ztrátou jediné květinky vedou skupinu A. Více o přestupu poví jak kapitán týmu, tak i manažer organizace Fofos Gaming:

Kapitán Fofos.CSGO - {#Česká Republika} Josef 'J0s3e' Bauer:

"Děkujeme za projevenou důvěru. Po 4 letech měnit tým není jednoduché, ale už jsme chtěli něco více než jen hraní chtěli jsme cíle, kterých se budeme v této organizaci snažit dosáhnout. A doufám že se nám podaří prorazit nejen v cz/sk scéně ale časem i v zahraničí. Uděláme vše proto aby byli obě strany spokojené a věříme že gaming.sk bude bude s námi sdílet úspěchy a stane se naší oporou."

Manažer Fofos Gaming - {#Slovenská Republika} Martin 'dzafa' Gvist:

"Učiniť takýto krok pre nás nie je ľahké. Po niekoľkých zlých skúsenostiach (nielen s CS sekciami) sme sa nakoniec dali na podporu CS:GO, len teda sekcia musela súhlasiť s našimi podmienkami pre získanie určitej podpory. Chalani súhlasili a my ich teda berieme zatiaľ ako Academy tím, keďže si myslíme, že časom sa ukáže loajalita a charakter hráčov. A samozrejme súdržnosť."

Nynější sestava Fofos Gaming.CSGO:

{#Česká Republika} Josef 'J0s3e' Bauer
{#Česká Republika} Ondřej '3.H' Polách
{#Česká Republika} Svatopluk 'Shp3k0un' Bauer
{#Česká Republika} Martin 'tv1' Dráha
{#Česká Republika} Gabriel 'pam' Wilda
{#Česká Republika} Martin 'Larwicka' Jiříček

Zdroj: gaming.sk
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.