Přejít k hlavnímu obsahu

iNfernity posilují o bývalé hvězdy eSuby v CS 1.6

23. 4. 2013 | 11:18 Counter-Strike 2
Domácí CS:GO sekce týmu iNfernity Gaming již po několikáté od MČR mění sestavu.
Výchozí obrázek

Domácí CS:GO sekce týmu iNfernity Gaming již po několikáté od MČR mění sestavu.

iNfernity se již loni dokázali kvalifikovat na Mistrovství ČR, bohužel zde se jim nedařilo a skončili na děleném sedmém místě. A po MČR většina sestavy skončila s hraním a Michal 'SHARP' Dvořák zůstal sám. Avšak chvíli po akci se rozhodl s Jaroslavem 'SAMONE' Přibem zkusit složit novou sestavu. A to hned několikrát, protože sestava ne a ne vydržet delší dobu. Za několik měsíců prošlo sestavou mnoho jmen, poslední odchozí trojicí hráčů Zold.4k, showy, Jalu.

Za tyto tři hráče do sestavy přichází zajímavá jména. Zřejmě nejméně známou posilou je Jakub 'master' Sichrovský, naposled hájící barvy SlowVirus či huhyho školky, se kterou se na Go4Prague v Districtu umístil třetí. Ale po této akci ho SAMONE zlákal zpět do řad iNfernity, jelikož zde již působil. Zbylou dvojíci posil jsou bývalí hráči CS 1.6, které určitě všichni znáte.

jRi a jckl, to byla ve starém CSku velká jména, dokáží svoji pověst potvrdit i v CS:GO? Od přechodu je to jejich teprv první tým, avšak v této sestavě již kluci dokázali porazit v PLAYzone GIGABYTE Lize Slováky z eSuba.INTEL! Máme tu tak další tým, který bude bojovat o nejvyšší příčky na domácích turnajích?

Ke změnám v sestavě se vyjádřil jeden z hráčů, Jaroslav Přib:

"Bohužel jsme znovu museli přijít se změnou soupisky a to hned u tří hráčů. Když z týmu odešel Zold.4K s cílem si složit vlastní tým, vzal s sebou i showyho. Poté nám napsal Jalu, že už nemá chuť hrát. Se Sharpem se nám už moc nechtělo začínat znovu a hledat nové hráče, ale dali jsme tomu poslední šanci a kontaktovali velezkušené hráče CS 1.6, bývalé hráče eSuby, jckla a jRiho. Naší pětku uzavírá staronový hráč master."

Nynější sestava týmu iNfernity Gaming.CSGO:

{#Česká Republika} Jaroslav 'SAMONE' Přib
{#Česká Republika} Michal 'SHARP' Dvořák
{#Česká Republika} Jakub 'master' Sichrovský
{#Česká Republika} Michael 'jckl' Holý
{#Česká Republika} Jindřich 'jRi' Hochman

Zdroj: infernity.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.