Přejít k hlavnímu obsahu

Hart míří do Gunrunners

23. 4. 2013 | 19:00
Máme tu starší novinku a to, že do Gunrunners po velice zajímavé nabídce nastupuje známý Filip ''Hart'' Novotný."Po ne moc vydařené poslední akci ve hře FIFA jsme se rozhodli udělat v tomto směru poměrně radikální rozhodnutí". Takto zní první věta této velmi zajímavé novinky o přestupu přímo od Gunrunners. Filip ''Hart'' Novotný prý dostal od Gunrunners nabídku ''která se neodmítá" a tu také ochotně přijal.
Výchozí obrázek
Máme tu starší novinku a to, že do Gunrunners po velice zajímavé nabídce nastupuje známý Filip ''Hart'' Novotný.

"Po ne moc vydařené poslední akci ve hře FIFA jsme se rozhodli udělat v tomto směru poměrně radikální rozhodnutí". Takto zní první věta této velmi zajímavé novinky o přestupu přímo od Gunrunners. Filip ''Hart'' Novotný prý dostal od Gunrunners nabídku ''která se neodmítá" a tu také ochotně přijal.

Jeho předchozím týmem byl československý celek REViTAL GAMING, ze kterého poměrně nečekaně a především na základě nabídky od Gunrunners 8.4.2013 odešel. Jaké výsledky můžeme očekávat je zatím předčasné řešit, ale již nyní je jisté, že tato změna bude pro tým velkým přínosem.

Takto se k přestupu vyjádřil jeden ze zástupců Gunrunners, Michal "StiCk" Filip:
“O Harta jsme měli zájem již nějaký měsíc zpátky, ale chtěl zůstat společně s rSp na jednom místě. Poté co však hráč rSp odešel do FeW jsme vycítili, že by to mohlo klapnout teď a také, že klaplo. Přímo na Lance v nové herně District Prague jsem dal Hartovi jasnou nabídku na kterou mi hned druhý den kladně odpověděl. Je to určitě hráč, který má obrovské kvality a jsme velice rádi, že ho můžeme přivítat právě u nás v Gunrunners”
Nynější sestava Gunrunners:

{#Česká Republika} Karel "Theps" Hájek
{#Česká Republika} Jan "wesik" Veselý
{#Česká Republika} Filip "Hart" Novotný