Přejít k hlavnímu obsahu

Gamesites.cz cup, již 8 postupujících

31. 5. 2013 | 12:24 Counter Strike 1.6
Výchozí obrázek

gamesites cup

Turnaj, který vám přinášíme ve spolupráci s největším poskytovatelem public serverů v CZ a SK portálem Gamesites.cz. Jedná se o turnaj v legendární hře Counter strike 1.6, a kde výhrou bude krásných 10 000 Kč. Turnaj bude rozdělen do 4 kvalifikačních, ze kterých vzejde 16 účastníků finálového turnaje, který proběhne v neděli 16.6.2013. Tento den bude celý věnován vzpomínkám na legendární akce. Budeme streamovat zápasy, budeme vám poskytovat rozhovory s bývalými top hráči a další fajn aktivity. Určitě se máte na co těšit

Postupující do finále

Systém turnaje:

Odehrají se 4 kvalifikační turnaje, z každého postupují 4 semifinalisté. Kvalifikační turnaje se budou hrát systémem BO1, finálový turnaj 16. června poté systémem BO3.

Registrace do turnaje budou spuštěny vždy den před akcí, aby se zabránilo tomu, že tým se přihlásí a potom se na turnaj nedostaví.

Pokud někdo postoupí na finálový turnaj, již se nemůže zúčastnit dalších kvalifikačních bojů, pokud tak učiní bude z turnaje vyřazen a nebude se moci do něj již přihlásit.

Vyjádření vedení Gamesites o turnaji:

"Proč vznikl tento turnaj? Již minulý rok podobný turnaj o stejnou částku a další ceny proběhl a byla to naprosto skvělá akce. Myslíme si, že je ta pravá chvíle ukázat všem hráčům, že naše milovaná hra Counter-Strike 1.6 stále žije, a proto chceme všechny motivovat tímto dalším turnajem. V žádném případě nenecháme CS 1.6 umřít a pokud hráči projeví zájem o tento turnaj, rádi budeme podobné akce organizovat několikrát ročně. Doufáme, že se turnaj povede a zapojí se do něj jak staří hráči, kteří si rádi zavzpomínají na staré časy, tak hráči noví, ve kterých je další budoucnost této hry."

Odkaz na novinku a informace o turnaji na stránkách Gamesites.cz.

Ceny:

1.místo - 10 000 Kč

2.místo - 5x hra Sniper: Ghost Warrior 2, limited edition

sniper

Zdroj: gamesites.cz
Štítky: Gamesites