Přejít k hlavnímu obsahu

Registrujte se do A-Series a hrajte o EPS

30. 4. 2013 | 15:56 Counter-Strike 2
A-Series od česko-slovenské ESL startuje i pro CS: Global Offensive! A jelilkož během prvního týdne se přihlásilo pouze 14 týmů, které odehrály pouze jediný zápas, je na čase to změnit.
Výchozí obrázek

A-Series od česko-slovenské ESL startuje i pro CS: Global Offensive! A jelilkož během prvního týdne se přihlásilo pouze 14 týmů, které odehrály pouze jediný zápas, je na čase to změnit.

A-Series byla po delších dohadách nakonec spuštěna, ale zatím to vypadá, že týmy moc nezaujala. A co vůbec tahle soutěž nabízí? Pokud začne hrát dostatečný počet týmů, tak během devíti měsíců budou týmy ve třech hrách (CS:GO, LoL, SC2) bojovat o celkové prizemoney přes 350 tisíc korun na třech offline akcích (každá hra bude na dvou) a také o postup do EPS, A-Series se totiž pro Českou i Slovenskou republiku stává jedinou možností přímého postupu do ESL Pro Series.

To ovšem pro ty nejlepší týmy. Celkem budou všechny registrované týmy rozdělené do dvou divizí. Týmy, které se dostanou do divize první, se budou moci zúčasnit lan akcí. Jedinou povinností navíc týmů v první divizi bude nutnost zakoupení premium účtu. Naoplátku však budou mít hráči zdarma vstup na obě offline akce. Do druhé divize se budou moci týmy přihlásit kdykoli a svoji aktivitou si při "update divizí" časem vybojovat postup výše.

Pro další informace můžete navštívit přímo web česko-slovenské ESL, kde se dozvíte další potřebné informace, jako časový harmonogram pravidla, kde zakoupit premium účet a podobně. Samotná zkušební doba končí 25. května a poté se ukáže, zda-li bude CS:GO podporováno i v budoucnu. V případě neúspěchu je možné, že už se naše scéna přímé kvalifikace do ESL Pro Series nemusí dočkat. Podpořte tak naši scénua  začněte hrát (herní dny - čtvrtek a neděle od 18:00). Přece naše scéna dokáže dát dohromady alespoň 24 aktivních týmů! Ano, přesně takový počet je potřeba pro budoucí působení A-Series na ESL CZ/SK.

Zdroj: esl.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.