Přejít k hlavnímu obsahu

Žraloci jdou do války!

2. 5. 2013 | 00:14 Žraloci jdou do války!
Tisková zpráva - Po nedávném rozpadu naší Call of Duty 4 sekce je to tu znova! Tentokrát ve dvakrát takové síle! Přivítejme tak novou Call of Duty 4 a Call of Duty 2 sekci!
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Po nedávném rozpadu naší Call of Duty 4 sekce je to tu znova! Tentokrát ve dvakrát takové síle! Přivítejme tak novou Call of Duty 4 a Call of Duty 2 sekci!

Není to tak dávno, co se nám rozpadla Call of Duty 4 sekce vedená Filipem "CryCoZz" Manertem, která se navzdory své stabilitě a poměrně slušné kvalitě rozpadla. Nyní tu máme comeback se stejným vedením. Nově příchozí tváře spolu již v dávné době hráli, ale po menších neschodách byl vynucen rozpad. Nyní je vše jinak a tito dávní kamarádi jsou zpět pospolu a jsou odhodláni vstoupit do boje a porvat se o přední a nejlepší příčky v prestižní lize CyberGamer, nočních turnajích pořádanými portály Grunex a Excello a určitě bude také možnost nás shledat na nějaké offline akci a bootcampech.

Nynější sestava Fearless-Sharks.COD4:

{#Česká Republika} Filip 'CryCoZz' Manert
{#Česká Republika} Jiří 'KeRoy' Jánský
{#Česká Republika} Tomáš 'deepzie' Sázavský
{#Česká Republika} Martin 'stajny' Steinocher
{#Česká Republika} Marek 'BLuEBEarY' Zeitler

Další přínosnou herní sekcí je sekce zaměřující se taktéž na střílečku, ale na starší verzi hry Call of Duty. Jedná se tak o Call of Duty 2 sekci vedenou Vilémem "kodeks" Šiškou, kteří k nám přišli z konkurenčního celku Infected-Gaming kvůli neshodám s vedením týmu. Obě strany se domluvili velice rychle a po hodině jednání a řešení podmínek vyhovujícím obou stranám vše bylo domluveno a přestup byl na světě.

Nynější estava Fearless-Sharks.COD2:

{#Česká Republika} Vilém 'kodeks' Šiška
{#Česká Republika} Tereza 'SweEney' Drahuská
{#Česká Republika} Lukáš 'Winyanka' Musil
{#Česká Republika} Milan 'inhox' Drázda
{#Česká Republika} Toxaa 'toxaaz' Zjev

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.