Přejít k hlavnímu obsahu

MAX QUIETUS DAY 2013 je tu!

15. 6. 2013 | 12:46 Všechny hry
Další ročník vaší oblíbené akce Quietus Day je tady! Tentokrát se celý turnaj bude konat ve zbrusu nových prostorách, které poskytne zlínský areál Svit přímo v centru hlavní metropole Zlínského kraje. Celá akce se konkrétně odehraje o víkendu 5. až 7. července v budově MAX32, která bude po čerstvé rekonstrukci, máte se tedy na co těšit!
Výchozí obrázek

Další ročník vaší oblíbené akce Quietus Day je tady! Tentokrát se celý turnaj bude konat ve zbrusu nových prostorách, které poskytne zlínský areál Svit přímo v centru hlavní metropole Zlínského kraje. Celá akce se konkrétně odehraje o víkendu 5. až 7. července v budově MAX32, která bude po čerstvé rekonstrukci, máte se tedy na co těšit!

Nové prostory znamenají take nové možnosti. Na tuto lan akci se může přihlásit až 450 hráčů, kteří budou usazeni do pěti řad dle her. Na Max Quietus Day 2013 se budete vy, hráči, moci registrovat do dvou FPS (first-person-shooter) stříleček a dalších dvou MOBA (multiplayer-online-battle-arena) týmových her. Svého zástupce bude na QD2013 mít duelová hra, kterou bude populární strategie Starcraft 2 a její další díl Heart of the Swarm.

1

Vstupné na turnaj pro každého hráče činí 450 Kč při platbě předem, při platbě na místě to bude o 100 Kč více. Na takové akci nesmí chybět ani diváci - pro ty bude vstupné 30 Kč na celý víkend. Přímo v místě konání pak bude jak pro hráče, tak i pro diváky k dispozici také nonstop bar s občerstvením.

Max Quietus Day 2013 si každý hráč bude muset přinést vlastní počítač, jelikož turnaj je tzv. BYOC - „bring your own computer“ (přines si svůj vlastní počítač). Ve fázi řešení je momentálně možnost zapůjčení několika počítačů - bude ještě upřesněno. Pokud si také myslíte, že nebude kde spát, tak se nebojte, v místě konání bude samozřejmě vyhrazena „sleeping area“, kde všichni hráči budou moci v klidu strávit noc.

Registrovat do jednotlivých turnajů se můžete zde.

Hlavní informace:

Místo konání: Areál SVIT budova MAX32 - J. A. Bati 5648, 762 17 Zlín
Začátek akce: pátek 5. července 2013
Konec akce: neděle 7. července 2013
Vstupné pro hráče: 450 Kč předem nebo 550 Kč na místě
Vstupné pro diváka: 30 Kč
Typ turnaje: BYOC - „bring your own computer“

Seznam her:

Counter-Strike: 1.6 - 5vs5
Counter-Strike: Global Offensive - 5vs5
League of Legends - 5vs5
Dota 2 - 5vs5
StarCraft 2: Heart of the Swarm - 1vs1

Seznam všech registrovaných hráčů a týmů naleznete přímo na webovkách turnaje.

2

Co se týče cen, tak všechny hry budou být jako hlavní cenu pro nejlepší týmy část prizemoney. Turnaj bude také zařazen do klasifikace Mistrovství České republiky, konkrétní počet rozdaných MČR bodů bude specifikován později, podle počtu registrovaných týmů. Mimo prizemoney a MČR bodů je stále také možnost vyhrát věcné ceny, jako například produkty „SteelSeries Frosty“. Tahle i další ceny budou ještě konkrétněji upřesněny, ale s registracemi určitě neotálejte!

Pro další čerstvé inforamce nezapomeňte také sledovat oficiální Facebook stránku či přímo událost. Pokud máte dodatečné dotazy k celému Max Quietus Day 2013, kontaktovat můžete organizátory akce přes zprávy na zmíněné Facebook stránce.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.