Přejít k hlavnímu obsahu

Storm Games Clan uvidíme na Dreamhacku!

14. 11. 2013 | 16:41 League of Legends
Povedlo se to! Koncem měsíce uvidím česko-slovenský tým na Dreamhacku!Pojďme ovšem postupně. Na letošním zimním Dreamhacku se letos ukáže celkem osm týmů, z nichž již většinu známe. První dva celky se na turnaj probojovali díky zastávce Dreamhack Bucharest, kde se do finále probojovali Copenhagen Wolves a H2k-Gaming.
Výchozí obrázek

Povedlo se to! Koncem měsíce uvidím česko-slovenský tým na Dreamhacku!

Pojďme ovšem postupně. Na letošním zimním Dreamhacku se letos ukáže celkem osm týmů, z nichž již většinu známe. První dva celky se na turnaj probojovali díky zastávce Dreamhack Bucharest, kde se do finále probojovali Copenhagen Wolves a H2k-Gaming.

K těmto dvěma známým týmům se probojovaly v posledních dnech dalších čtyři. Pořadatelé si připravili kvalifikace pro East i West, na každý server po dvou slotech. Na kvalifikaci západu si úspěšně počínaly LCS týmy SK Gaming a Ninjas in Pyjamas, v akci tak uvidíme také Aleše 'Freeze' Kněžínka.

A nyní již přichází to, na co všichní čekáte. Do eastové kvalifikace se přihlásili také česko-slovenští SGC a za cíl si dali finále, které znamená postup. Na své cestě turnajem si poradili s týmy ECVisualize, RoughNeX Academy a v semifinále i s celkem Sebastian Wontroba. A to znamená jediné - Storm Games Clan uvidíme na Dreamhack Winter 2013!

1
Místem konání této lan párty je švédský Jönköping. Kdo by si na takovém místě nechtěl zahrát, což?!

Spolu s nimi postupuje z East kvalifikace ještě tým Ultra Vires, známí zejména jako GamingGear. Tím tak známe šest účastníků turnaje a zbylé dva určí BYOC ("bring-your-own-computer") kvalifikace. Díky tomuto úspěchu jsem si pro vás připravil rozhovor s vycházející hvězdou slovenské scény Vladimírem 'Miah' Ďurčíkem, tak o víkendu nezapomeňte sledovat PLAYzone!

Pavouky jednotlivých kvalifikačních turnajů a spoustu dalších informací k této velké lan párty, která se koná o víkendu 28. až 30. listopadu si můžete najít na oficiálním webu akce. Za zmínku stojí jen fakt, že se hraje celkem o prizemoney v hodnotě $30.000!

Nynější sestava Storm Games Clan:

{#Česká Republika} Martin 'Cavalier' Ždych - Top Laner
{#Slovenská Republika} Tomáš 'GladIQ' Gorčák - Jungler
{#Slovenská Republika} Vladimír 'Miah' Ďurčík - Mid Laner
{#Česká Republika} Václav 'WorstAdcWest' Šrajer - AD Carry
{#Česká Republika} Matouš 'ŁooŁaa' Gibl - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.