Přejít k hlavnímu obsahu

Intel a FC Barcelona oznamují uzavření partnerské dohody.

15. 12. 2013 | 10:31 Všechny hry
BARCELONA, Španělsko, 12. prosince 2013 – Společnost Intel a FC Barcelona dnes oznámily uzavření partnerské dohody, jež spojí dvě značky sdílející stejné klíčové hodnoty: inovaci a výkon. Zároveň má dohoda zajistit podporu komunitám fanoušků po celém světě.
Výchozí obrázek

BARCELONA, Španělsko, 12. prosince 2013 – Společnost Intel a FC Barcelona dnes oznámily uzavření partnerské dohody, jež spojí dvě značky sdílející stejné klíčové hodnoty: inovaci a výkon. Zároveň má dohoda zajistit podporu komunitám fanoušků po celém světě.

„Pro Intel jde o víc než jen sponzorství,“ říká marketingová ředitelka Intelu Deborah Conradová. „Technologie, již vyvíjíme, a programy, na nichž společně pracujeme, mají povznést FC Barcelonu do pozice jednoho z technologicky nejvyspělejších fotbalových klubů světa a spustit ambiciózní vzdělávací aktivity.”

1

Ducha partnerství symbolizují nové dresy FC Barcelona, které jsou uvnitř ozdobeny logem Intel. Jde o vůbec první případ, kdy bylo umístěno logo partnera na rub dresu. Nový dres dnes v tréninkovém středisku FC Barcelona představili Deborah Conradová z Intelu, prezident FC Barcelona Sandro Rossell a hráči prvního týmu Gerard Pique a Carles Puyol. Nový dres se poprvé objeví v akci během zápasu španělské ligy mezi FC Barcelonou a Villarealem, který se hraje 14. prosince.

„Je pro nás obrovským zadostiučiněním, že se můžeme spojit a sdílet hodnoty inovace a týmové práce s tak celosvětově prestižní společností, jako je Intel,“ prohlásil Sandro Rossell a dodal: „Oba udáváme ve své oblasti trend a jsem přesvědčen, že naše dnes zahájená spolupráce bude velmi důležitá. A bude znamenat mnohem víc než jen finanční sponzorství.”

Dnes byly mimo jiné představeny tyto technologie:

  • Nejnovější zařízení postavená na technologiích Intel budou poskytnuta studentům slavné akademie La Masia s cílem podpořit rozvoj tvůrčí kultury.
  • Hráči FC Barcelona a jejich trenéři dostanou nejnovější zařízení 2 v 1, Intel bude dále klubu pomáhat s vylepšením tréninku prostřednictvím nejnovějších technologií.
  • Společnost Intel bude usilovat o využití technologií ke zvýšení diváckého komfortu na stadionu Camp Nou.
  • Intel dodá nejnovější technologii do vzdělávací sítě, již FC Barcelona vybudovala po celém světě.
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.