Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte spouští projekt Games For You

27. 1. 2014 | 20:58 Všechny hry
Spolu s novými webovými stránkami se česká organizace nEophyte rozhodla spustit dlouho připravovaného projektu, který nese název Games For You.S tímto webem se nEophyte rozhodli co nejvíce zaměřit na fanoušky a proto vypouští také tento projekt, který není nějakou novinkou v herním světě. Tento projekt Vás bude každý týden upozořnovat na velice zajímavé a nové herní pecky, které si pro Vás připravují různí tvůrci her. 
Výchozí obrázek

Spolu s novými webovými stránkami se česká organizace nEophyte rozhodla spustit dlouho připravovaného projektu, který nese název Games For You.

S tímto webem se nEophyte rozhodli co nejvíce zaměřit na fanoušky a proto vypouští také tento projekt, který není nějakou novinkou v herním světě. Tento projekt Vás bude každý týden upozořnovat na velice zajímavé a nové herní pecky, které si pro Vás připravují různí tvůrci her. 

Tento projekt by se dal nejjednodušení shrnout jako pořad, který Vám pravidelně každou druhou sobotu bude přinášet mnoho zajímavých novinek ze světa počítačových her, recenze, novinky ze světa ProGamingu, první pohledy na hry, let's playe, streamy, unboxing příslušenství od partnerů týmu a jejich recenze.

Hlavními aktéry těchto videí bude dvojice Radek 'Tiscali' Joneš a Václav 'Booster' Karpíšek, kteří se tedy budou starat o to, aby jste se nenudili. Pravidelně se v tomto pořadu budou objevovat různé soutěže o zajímavé produkty a ceny. Další zajímavostí budou i rozhovory s hráči před velkými turnaji nebo rozhovory s ikonami tuzemského progamingu.

  • Facebook stránka projektu - zde
  • Youtube kanál projektu - zde

Štítky: nEophyte
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.