Přejít k hlavnímu obsahu

Cyborg Factory mení piateho hráča

18. 10. 2014 | 14:14 Counter-Strike 2
CyborgFactory oznamujú zmenu v zostave po MČR. Do hry sa vracia bývalý člen nEophyte.Český vicemajster z MČR 2014 hlási zmenu v zostave. Tím okolo Václava 'smetysh' Smětáka sa po úspešnej kvalifikácii na finálne MČR rozhodol zmeniť piateho hráča. Tím dostal novú motiváciu hrať a trénovať, a nesedel im Dominik 'KLOCEK' Klotzmann, ktorý sa s tímom musí rozlúčiť.
Výchozí obrázek

CyborgFactory oznamujú zmenu v zostave po MČR. Do hry sa vracia bývalý člen nEophyte.

Český vicemajster z MČR 2014 hlási zmenu v zostave. Tím okolo Václava 'smetysh' Smětáka sa po úspešnej kvalifikácii na finálne MČR rozhodol zmeniť piateho hráča. Tím dostal novú motiváciu hrať a trénovať, a nesedel im Dominik 'KLOCEK' Klotzmann, ktorý sa s tímom musí rozlúčiť.


Jaroslav 'Vantíček' Dudla (foto: Vanticek's fb)

Do tímu ihneď prichádza nová posila, ktorá je na scéne už dosť známa. Bývalá hviezda tímu nEophyte, s ktorými dokázal konkurovať aj mnohým zahraničným tímom sa vracia do aktivity. Reč je o Jaroslavovi 'Vanticek' Dudla, ktorý bol nominovaný aj do českej reprezentácie.

Tak ahoj, zdravím fanoušky Cyborg Factory. Tak přidal jsem se ke klukům oslovením od mého bývalého spoluhráče a dobrého kamaráda smetyshe, který mi říkal po MČR že nejsou spokojený s KLOČKEM jestli to s nima nechci zkusit, v tu dobu jsem byl na volné noze a dostat se zpátky mezi českou elitu byl můj cíl po pár měsících neaktivity. Doufám, že bude vše šlapat podle plánu a uvidíme se na nejbližší LAN, která bude BGCH 2014 od Grunexu.

 Jaroslav 'Vantíček' Dudla

Máme po Mistrovství České republiky a v týmu byla nutná jedna změna. Po neúspěchu jsme se společně s týmem rozhodli nahradit Dominika Klotzmanna za bývalého a dlouhodobého spoluhráče Kaparza, Jaroslava Dudlu. Tento krok přišel především kvůli nové motivaci hrát a trénovat a to Vantíček má po menší pauze na rozdávání. Snad to opět vydrží nejméně do dalšího MČR. Nejbližší lanka, na které by jste nás mohli vidět v nové sestavě by měl být BenQ Grunex Challegne, pokud se teda dostaneme a následně Asus finals! Držte palce.

 Václav 'smetysh' Směták 

Nová zostava Cyborg Factory:

 Václav 'smetysh' Směták 
 Martin 'jEkYL' Hrobař 
 Michal 'zuhi' Zouhar 
 Peter 'NaturalG' Turčan  
 Jaroslav 'Vantíček' Dudla