Přejít k hlavnímu obsahu

Futile ovládají cARnage DotA 2 turnaj!

27. 4. 2015 | 20:20 Dota 2
Celý měsíc duben jsme Vás pravidelně informovali o dalších milnících v cARnage DotA 2 turnaji, který byl dotován částkou 30.000 Kč! Nyní, po uplynutí a odehrání pavouka play-off známe vítěze a ti možná nejednoho fanouška této oblíbené hry překvapí. Pavoukem se do samotného velkého finále probojovala poměrně nová sekce eSuby a oponenty jim byli Futile. Oba týmy byly do turnaje pozváni a svým přesvědčivým výkonem ve skupinách, kde zaznamenaly shodně čtyři výhry a jednu prohru byly favority turnaje. 
Výchozí obrázek

Celý měsíc duben jsme Vás pravidelně informovali o dalších milnících v cARnage DotA 2 turnaji, který byl dotován částkou 30.000 Kč! Nyní, po uplynutí a odehrání pavouka play-off známe vítěze a ti možná nejednoho fanouška této oblíbené hry překvapí. 

Pavoukem se do samotného velkého finále probojovala poměrně nová sekce eSuby a oponenty jim byli Futile. Oba týmy byly do turnaje pozváni a svým přesvědčivým výkonem ve skupinách, kde zaznamenaly shodně čtyři výhry a jednu prohru byly favority turnaje. 

Oba týmy mají mezi sebou odehrané zápasy na mezinárodní scéně, v zahraničních turnajích, kdy většinou jako vítěz odcházela spokojenější eSuba. Nebylo tomu tak ani v cARnage play-off pavoukovi, kde v upper bracketu hlavní části opět zvítězila historicky nejlepší česká herní organizace poměrem 2:1. Futile se ovšem nezvdali a nakonec přesvědčivým výkonem v lower bracketu se dostali až do samotného finále, kde už na zmíněnou eSuby stačili a vyhráli poměrem 3:1 na zápasy. Ambiciózní sestava Futile si tak odnáší z turnaje velice zajímavou částku 13 500 Kč. eSuba pak vyhrála 7 500 Kč za druhé místo. 

A jak se o výhru podělily i ostatní týmy? 

1. Futile - 13 500 Kč
2. eSuba - 7 500 Kč
3. Necroraisers - 6 000,- Kč
4. Tým 1. místo - 3 000,- Kč
5. - 6. Team, 4 noobs 1 whiner
7. - 8. Unknown Entity, kokotFaktory
9. - 10. Kundibádci, manay doto

Týmy co nejdříve obdrží svojí výhru a my budeme věřit, že se co nejdříve objeví další podobný turnaj, který svými cenami bude rozvíjet stále početnější komunitu hry DotA 2 tím správným směrem.