Přejít k hlavnímu obsahu

Quietus-Day: 1. eSuba, 2. Zero Damage, 3. ITG

5. 7. 2015 | 15:17 Counter-Strike 2
Během víkendu se v kulturním domě Starého Města u Uherského Hradiště odehrála tradiční LAN Quietus Day se 12 týmy celkem o 7 000 Kč.Turnaj začal třemi skupinami po čtyřech týmech, ve kterých jsme se nedočkali žádných překvapení a všichni favoriti prošli do play-off z prvního místa - eSuba, Authority a IRON TEAM GAMING. K eSubě byli do skupiny přiřazeni i Zero Damage, se kterými si však eSuba poradila 16-3.
Výchozí obrázek

Během víkendu se v kulturním domě Starého Města u Uherského Hradiště odehrála tradiční LAN Quietus Day se 12 týmy celkem o 7 000 Kč.

Turnaj začal třemi skupinami po čtyřech týmech, ve kterých jsme se nedočkali žádných překvapení a všichni favoriti prošli do play-off z prvního místa - eSuba, Authority a IRON TEAM GAMING. K eSubě byli do skupiny přiřazeni i Zero Damage, se kterými si však eSuba poradila 16-3.

Celá výše zmíněná čtyřka winner bracketem prošla více či méně bez problémů (eSubu překvapili Cyber Gaming těsným výsledkem, Authority Gaming cestou poslali Zero Damage do lower bracketu).

O bednu se v semifinále WB poprali Authority a ITG, druzí zmínění přešli přes své oponenty 2-1 a později podlehli eSubě ve finále WB 0-2. V lower bracketu se Zero Damage pomstili Authority na třech mapách a prošli jasným výsledkem do finále s eSubou.

eSuba vyhrála celý turnaj bez ztráty mapy a odjela do Svitav na ASUS Finals 8 bohatší o 3 500 Kč, zatímco Zero Damage dostali 2 100 Kč a ITG se museli spokojit se 1 400 Kč.

1. {#Slovenská Republika} eSuba - 3 500 Kč
2. {#Česká Republika} Zero Damage - 2 100 Kč
3. {#Česká Republika} ITG - 1 400 Kč
4. {#Česká Republika} Authority Gaming

Štítky: Quietus Day