Přejít k hlavnímu obsahu

GameGune: Španěl jac0b0 vítězem!

21. 11. 2015 | 13:35 Hearthstone
Česká scéna v Hearthstone zažívá úspěšné období, když v podstatě na každém zahraničním turnaji má svého zástupce - tento víkend dokonce opět dvojnásobnou.UPDATE #4: Bohužel se stal ten nejhorší možný scénař. Ačkoli oba češti hráči společně postoupili z jedné skupiny, v playoff pohořeli hned ve čtvrtfinále. Na síly StanCifky byl německý hráč Ek0p, Pokrovač těsně nestačil na Firebata. Oba hráči si tak odnášejí domů alespoň 300€.
Výchozí obrázek

Česká scéna v Hearthstone zažívá úspěšné období, když v podstatě na každém zahraničním turnaji má svého zástupce - tento víkend dokonce opět dvojnásobnou.

UPDATE #4: Bohužel se stal ten nejhorší možný scénař. Ačkoli oba češti hráči společně postoupili z jedné skupiny, v playoff pohořeli hned ve čtvrtfinále. Na síly StanCifky byl německý hráč Ek0p, Pokrovač těsně nestačil na Firebata. Oba hráči si tak odnášejí domů alespoň 300€.

UPDATE #3: Turnaj bude pokračovat a také vyvrcholí v sobotu. Na složení pavouka osmi nejlepších hráčů se můžete podívat zde. Díky tomu, že se naši zástupci potkali ve skupině, se nyní mohou potenciálně potkat až ve finále. Probojuje se tam alespoň jeden z nich?

GAMEGUNE 2015 - PLAYOFF PAVOUK
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo5bo5bo5 
 
{#Velká británie} Greensheep1     
  {#Španělsko} AKAWonder2   
{#Španělsko} AKAWonder3     
    {#Spojené státy americké} Firebat2 
{#Česká Republika} pokrovac2     
  {#Spojené státy americké} Firebat3   
{#Spojené státy americké} Firebat3     
      {#Španělsko} jac0b0
{#Španělsko} jac0b03    Vítěz
  {#Španělsko} jac0b03   
{#Švédsko} Orange2     
    {#Španělsko} jac0b03 
{#Česká Republika} StanCifka1     
  {#Německo} Ek0p2   
{#Německo} Ek0p3     
 

UPDATE #2: Čeští hráči předvedli výbornou formu a oba postoupili do čtvrtfinále! Stanislav Cifka nejprve Pokrovace v prvním zápase porazil 3:1 a následně smetl i Gonzipa, Pokrovač však Gaaru i Gonzipa dokázal přejet a tak z těžké skupiny postupují dva čeští hráči! Překvapivě pak v dalších skupinách končí hráči jako ThijsNL, Kolento nebo bývalý spoluhráč StanCifky Ignite.

UPDATE #1: Bohužel mají čeští hráči smůlu, co se týče rozlosování. Hned v prvním zápase ve stejné skupině si StanCifka a Pokrovac zahrají proti sobě. Spolu s nimi je ve skupině španělský hráč Gonzip a Gaara z týmu Tempo Storm, jenž nedávno skončil třetí na SSC4.

GameGune 2015

GameGune je známá španělská akce, která se každoročně koná v baskickém městě Bilbao. Součástí letošního programu bude také turnaj v karetní hře Hearthstone, kde se utká 16 pozvaných hráčů. Mezi pozvanými jsou také dva čeští zástupci - momentálně třetí nejlepší hráč světa Stanislav Cifka a Mikuláš 'pokrovac' Dio, který se do Španělska letos podívá již podruhé.

Mezi další účastníky patří celá řada hráčů světových kvalit. Čeští bojovníci se mohou těšit na soupeře jako je Kolento, ThijsNL nebo dvojice z Teamu Archon, Firebat a Orange. Všichni tito hráči budou bojovat o celkové prizemoney 25 tisíc euro. Turnaj se uskuteční během pátku a soboty a my vám samozřejmě přineseme ten nejčerstvější výsledkový servis.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Spojené státy americké} Firebat{#Česká Republika} StanCifka{#Ukrajina} Kolento{#Nizozemsko} ThjisNL
{#Španělsko} Mariodela{#Španělsko} Gonzip{#Švédsko} Orange{#Španělsko} jac0b0
{#Německo} Ek0p{#Německo} Gaara{#Španělsko} Gosuforever{#Velká británie} GreenSheep
{#Portugalsko} Ignite{#Česká Republika} pokrovac{#Španělsko} AKAWonder{#Velká británie} Cipher
    

Zdroj: gamegune.org
Štítky: eSuba, GameGune, Stancifka
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.