Přejít k hlavnímu obsahu

Velké změny přicházejí v korejských týmech

30. 11. 2015 | 15:09 League of Legends
Je to teprve pět dní, když jsme vás informovali o odchodu tři hráčů ze sestavy světového šampiona SK Telecom T1. Nyní se podobné změny dějí hned ve třech dalších týmech.Světová jednička a rovněž také světový šampion SK Telecom před necelým týdnem vyměnil část své sestavy, když tým opustila trojice T0M, Easyhoon a MaRin. Co je však hlavní, tak udrželi Krále Fakera. V tu dobu se dalo očekávát, že se začnou měnit sestavy vícero týmů, smlouvy totiž končily hráčům na celé jihokorejské scéně.
Výchozí obrázek

Je to teprve pět dní, když jsme vás informovali o odchodu tři hráčů ze sestavy světového šampiona SK Telecom T1. Nyní se podobné změny dějí hned ve třech dalších týmech.

Světová jednička a rovněž také světový šampion SK Telecom před necelým týdnem vyměnil část své sestavy, když tým opustila trojice T0M, Easyhoon a MaRin. Co je však hlavní, tak udrželi Krále Fakera. V tu dobu se dalo očekávát, že se začnou měnit sestavy vícero týmů, smlouvy totiž končily hráčům na celé jihokorejské scéně.

Jin Air     CJ Entus

Jako první včera oznámil odchod tří hráčů celek Jin Air Green Wings, který se nedávno neúspěšně představil na Intel Extreme Masters turnaji v San Jose. V jejich barvách už neuvidíme působit hráče jako TrAce, Chaser a Cpt Jack, již začátkem měsíce opustil tým také GBM. Uvidíme, jaký vliv na soupisku tyhle odchody budou mít, jelikož dosud pod vlajkou týmu Jin Air působilo více hráčů na jednu pozici a tým tak teoreticky nemusí získat žádnou posilu.

Momentální sestava Jin Air Green Wings:

{#Korejská republika} Kim 'SoHwan' Jun-yeong - Top Laner
{#Korejská republika} Park 'Winged' Tae-jin - Jungler
{#Korejská republika} Lee 'Kuzan' Seong-hyeok - Mid Laner
{#Korejská republika} Na 'Pilot' Woo-hyung - AD Carry
{#Korejská republika} Choi 'Chei' Sun-ho - Support
{#Korejská republika} Lee 'Sweet' Eun-teak - Support

Další odchody se týkají týmů CJ Entus. Tento tým působí na scéně již dlouhé roky, letos se však opět nedokázal dostat na šampionát, následkem toho je řada odchodů. Již dříve v listopadu odešli tři členové realizačního týmu a stejný počet náhradníků, dnešním dnem u CJ končí také trojice Space, Ambition a CoCo. Fanoušky týmu musí mrzet hlavně odchod CoCo, který je považován za skvělého hráče. Alespoň tak zůstává populární dvojice Shy, MadLife.

Zbylá sestava CJ Entus:

{#Korejská republika} Park 'Shy' Sang-myeon - Top Laner
{#Korejská republika} Hong 'MadLife' Min-gi - Support

{#Korejská republika} Kwak 'Bdd' Bo-seong - náhradník (Mid Laner)
{#Korejská republika} Jang 'Ghost' Yong-jun - náhradník (AD Carry)

Do třetice tu máme odchody hráčů, kterých opustilo tým NaJin e-mFire celkem devět! Když se k tomu přidá i odchod hlavního kouče Reache, sestava se tak bude muset stavět od úplných základů. U NaJin zůstává pouze Duke na topu a Peanut v jungli. Jmenovitě odcházejí tato jména: Watch, Ggoong, TANK, Ohq, Zefa, Pure, Cain, SoL a FIFA.

Zbylí hráči u NaJin e-mFire:

{#Korejská republika} Lee 'Duke' Ho-seong - Top Laner
{#Korejská republika} Yoon 'Peanut' Wang-ho - Jungler

NaJin e-mFire     Samsung Galaxy

Alespoň jeden z týmů již oznámil nové posily a naopak žádné propouštění se nekonalo. Zajímavá situace tak vzniká u Samsung Galaxy, kteří díky posílení o Ambitiona a Helpera z CJ Entus a CoreJJ z amerických Dignitas mají na soupisce hned dvanáct hráčů. Na každou pozici jsou tam tedy minimálně dva hráče, takže dost možná ještě někdo odejde.

Kompletní sestava Samsung Galaxy:

{#Korejská republika} Lee 'CuVee' Seong-jin - Top Laner
{#Korejská republika} Kwon 'Helper' Yeong-jae - Top Laner
{#Korejská republika} Seo 'Eve' Jun-cheol - Jungler
{#Korejská republika} Kang 'Ambition' Chan-yong - Jungler
{#Korejská republika} Kim 'Ace' ji-hoon - Mid Laner
{#Korejská republika} Park 'BlisS' Jong-won - Mid Laner
{#Korejská republika} Lee 'Crown' Min-ho - Mid Laner
{#Korejská republika} Lee 'Fury' Jin-yong - AD Carry
{#Korejská republika} Jo 'CoreJJ' Yong-in - AD Carry
{#Korejská republika} Jang 'Luna' Kyung-ho - Support
{#Korejská republika} Kwon 'Wraith' Ji-min - Support

{#Korejská republika} Kim 'Raven' Ae-jun - náhradník (AD Carry)

Situaci nejen v korejské lize pro vás budeme sledovat na PLAYzone i nadále, situace bude v blízké době zajímavá hlavně v evropské i americké LCS, kde se zřejmě již brzy postupně začneme dozvídat soupisky známých týmů.

Zdroj: eSportspedia
Štítky: korea
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.