Přejít k hlavnímu obsahu

Duke doplňuje základní sestavu SK Telecom T1

7. 12. 2015 | 20:02 League of Legends
Nedávno jsme vás informovali o změnách, které probíhají v kádru stávajícího světového šampiona. Již dnes byla oznámena posila na pozici top lane, díky které bude základní sestava SK Telecom T1 opět kompletní.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme vás informovali o změnách, které probíhají v kádru stávajícího světového šampiona. Již dnes byla oznámena posila na pozici top lane, díky které bude základní sestava SK Telecom T1 opět kompletní.

Kádr korejského šampiona SK Telecom opustila před týdnem trojice MaRin, Easyhoon, T0M. Kromě MaRina šlo pouze o hráče, kteří nepatřili do základní sestavy. T0M je stále bez angažmá, Easyhoon zamířil do Číny, do celku Vici Gaming. Management organizace měl těžký úkol najít náhradu za MaRina, který se loni vypracoval na jednoho z nejlepších hráčů na světě.

SK Telecom

Celá jihokorejská scéna je momentálně ve víru velkých změn, snad jediná sestava týmu z LCK nezůstane ve stejném složení. Novou posilu na pozici top lane SK Telecom T1 nacházejí v kádru NaJin e-mFire. Do nejlepšího týmu na světě zamíří hráč s přezdívkou Duke, který patřil mezi nejžhavější kandidáty. Těžko říci, co bude s týmem NaJin nyní, jelikož svými výkony je Duke často držel nad vodou, v jarní části sezóny byl dokonce nejčastěji vyhlášeným hráčem zápasů z celé ligy; a to se jeho tým nedostal ani do playoff.

V současné době se tým NaJin e-mFire rozpadá. V kádru během letní části sezóny 2015 figurovalo hned jedenáct jmen, ani s jedním hráčem nebyla smlouva prodloužena.

SKT Duke

Nemůžeme s jistotou říci, jestli posílení o Duka bude tím posledním, ke kterému SKT zakročí. Na pozici mid lane stále v týmu působí dva hráči, vedle Fakera tým disponuje ještě Scoutem, ale jako mají korejské týmy ve zvyku, třeba přijde ještě někdo jako náhradník, aby se zvýšil tlak na výkony některého z hráčů základní sestavy. Tak jako v případě T0Ma s Easyhoonem, kteří už se ale s pozicí mimo základní pětku do nové sezóny nesmířili.

Zajímavostí o novém topaři SKT je fakt, že u této organizace není poprvé. Před League of Legends hrál Duke dřív StarCraft a právě za SK Telecom hrál. Při přechodu na LoL v roce 2013 však zamířil do KT Rolster, nyní se tak po několika letech opět vrací domů.

Současná sestava SK Telecom T1:

{#Korejská republika} Lee 'Duke' Ho-seong - Top Laner
{#Korejská republika} Bae 'Bengi' Seong-woong - Jungler
{#Korejská republika} Lee 'Faker' Sang-hyeok - Mid Laner
{#Korejská republika} Bae 'Bang' Jun-sik - AD Carry
{#Korejská republika} Lee 'Wolf' Jae-wan - Support

{#Korejská republika} Lee 'Scout' Ye-chan - náhradník (Mid Laner)

Zdroj: fomos.kr
Štítky: korea, SK Telecom
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.