Přejít k hlavnímu obsahu

*Jarní maďarská ICL s hojnou účastí našinců

19. 2. 2016 | 14:41 Counter-Strike 2
Maďarská velká LAN akce, která se odehrává již několik let pravidelně za sebou, je svojí dostupností lákadlem i pro tuzemské týmy a březnový turnaj s pořadím jedna tohoto roku nebude výjimkou. Uhádnete, kteří hráči jsou na fotografii a v jaké hře si tenkrát odvezli zlato? Tipněte si do komentářů! 
Výchozí obrázek

Maďarská velká LAN akce, která se odehrává již několik let pravidelně za sebou, je svojí dostupností lákadlem i pro tuzemské týmy a březnový turnaj s pořadím jedna tohoto roku nebude výjimkou. 


Uhádnete, kteří hráči jsou na fotografii a v jaké hře si tenkrát odvezli zlato? Tipněte si do komentářů! 

UPDATE: K těmto domácím zástupcům se připojí další - na ICL pojedou i Majestic Lions.

K dnešnímu dny se do CS:GO turnaje registrovalo na 85 celků, z toho tři zástupci z našich končin. Mezi prvními registrovanými byla eSuba, která pravidelně z Maďarska přiváží dobré výsledky, doplňovat ji ale budou i Ragged.sk v sestavě s Feldem nebo Bedokralem a chybět nebudou ani známější NineLives či iNfected s dobře známými BOMBARDIANEM nebo DANDYm. 

ICL se tradičně odehraje v Maďarském Vácu. Ten se nachází necelé čtyři hodiny jízdy osobním vozem z Brna, z Bratislavy je to pak "co by kamenem dohodil" a dorazíte z ní na LAN za něco málo přes dvě hodiny.

O ICL budeme opět informovat, protože se jedná o kvalitní akci, která - dle pravidelné návratnosti zahraničních hráčů, je známá svojí dobrou organizací a dalším vyžitím mimo hraní.  

Závěrem bych chtěl poprosit fanoušky, aby si do komentářů tipli, jaká sestava a v jaké hře uhrála na maďaraské iNFiNiTY Coliseum LAN první místo a jací zástupci dané kategorie jsou na dobové fotografii z roku 2009. Malou nápovědou bude, že si eSuba v tomto roce odvezla tři zlata rovnou ve třech herních kategoriích a zároveň první ze zahraničního turnaje. 

Zdroj: lanseries.hu
Štítky: ICL