Přejít k hlavnímu obsahu

Flycom e-Sports představují novou sekci

15. 3. 2016 | 20:59 Counter-Strike 2
V nové herní sezóně, která je již v plném proudu, vstupuje taky řada nových nebo stálých, avšak pro nás trochu neznámých organizací. Jednou z nich je i herní uskupení Flycom E-sports. Ta nám nyní představuje své nové hráče. 
Výchozí obrázek

V nové herní sezóně, která je již v plném proudu, vstupuje taky řada nových nebo stálých, avšak pro nás trochu neznámých organizací. Jednou z nich je i herní uskupení Flycom E-sports. Ta nám nyní představuje své nové hráče. 


Na fan page organizace vznikl i rozhovor menšího formátu s kapitánem sestavy, který vám zde - na konci článku, zprostředkováváme. Měl by trochu nastínit ambice hráčů a hlavně, hráče trochu představit širší veřejnosti. Nové uskupení pak zástupci organizace představili nejen v novince na webu, ale i na facebooku spolku. 

Tým se představí ale i na offline akci a sice pořádané na Slovensku ve městě Tuchyna, kde očekávají vedoucí a kapitán dobré umístění a vydařilý vstup na tuzemskou herní scénu. A nyní se již vydáváme k menšímu rozhovoru, který vznikl za účasti redakce organizace a kapitána sekce. 

Ahoj, Tome, rád bych se tě zeptal, jak to vidíš s touhle CS:GO sekcí?
Ahoj. No, já to vidím celkem v pohodě, protože to zatím nabírá správný směr. 

Myslíš si, že by jste měli ještě co zlepšovat atp. do již zmiňované Lan akce, která bude cca za týden? 
Vždy je co zlepšovat. Jsme pohromadě cca 1 měsíc a půl, takže si myslím, že výsledek z lan bude i tak vypadat. To nemění nic na tom, že se budeme snažit podat kvalitní výsledek a ambice máme jen ty největší. 

Co plánuješ s týmem do budoucna? 
Rozhodně se plánujeme ještě zlepšovat a všichni z týmu víme, že máme ještě před sebou dlouhou trať. Pak bych nás chtěl dokopat na letošní LanCraft, kde se budeme snažit podat co nejlepší výsledek a ukázat se mezi kvalitnější herní scénou. 

Teď jsi mi řekl o LanCraftu, tak další otázka zní, jak se ti hraje v této sestěvě ? 
Mně, osobně? Až na pár dní, kdy mě někteří jedinci opravdu dokážou zvednout ze židle, tak to všechno probíhá celkem v pohodě a nemám si na co stěžovat. Funguje to.

Já ti děkuji za stručný rozhovor a jestli máš něco, co by si chtěl zdělit fanouškům - ať už FlyCom-eSports nebo fanouškům, kteří fandí vám, jako sekci, teď máš tu možnost.
Děkuji za rozhovor a prostor. Rád bych, že se budeme snažit podávat kvalitní výsledky jak na online, tak na offline akcích a budeme se snažit neudělat organizaci FlyCom-eSports ostudu. Ahoj.

Sestava Flycom e-Sports

{#Česká Republika} Tomáš "HyperAktiv" Fejk
{#Slovenská Republika} Sebastian "nitr0" Mikloš
{#Česká Republika} Martin "OxyD" Sysel
{#Česká Republika} Jirka "entuco" Martinek
{#Slovenská Republika} Markus "dewl" Bórik

Zdroj: Flycom
Štítky: flycom