Přejít k hlavnímu obsahu

ROG COOL liga: ROG.eXtatus suverénně vítězí

7. 3. 2017 | 15:07 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Kvalifikace do ROG COOL ligy ve hře Counter-Strike: Global Offensive přechází do druhé poloviny. Čtyři postupující již známe a tohle úterý se bude pokračovat o další dva sloty. Více než stovka týmů se prala v pondělní fázi o postup mezi nejlepších osm, jenž se dnes představí na komentované "top eight" v podání Marka "shadye" Hovance a Ondřeje "Lelek" Kvardy.

A na koho se můžete těšit tentokrát? Mezi osmičkou bojující o dva sloty nechybí favorizovaní ROG.eXtatus, ani tentokrát se naopak nezadařilo Inside Games MSI, jímž ve vysíláném zápase nestačilo ani 41 fragů zyoreda a po prodloužení vypadli s Overwalkem. Svoji třetí šanci nedostanou ani dvojnásobní semifinalisté z předchozích kvalifikací Zero Damage.

Zatímco horní část pavouka bude kvůli síle eXtatus nesmírně těžká, v té dolní má šanci postoupit naprosto každý. Největším překvapením je postup myRevenge, kteří dokázali zamést mimo jiné s vítězem posledního MČR ONS turnaje wrAth, i s nimi se dnes musí počítat.

V případě úspěchu DEV1S ve čtvrtfinále bychom se dočkali comebacku Tomáše "barb1" Hrádka proti svým bývalým spoluhráčům z mistrovských nEophyte z MČR 2015. Právě duel DEV1S proti NineLives odstartuje úterní přenos, vysílání začíná v tradičních 18:00.

Úterní program ROG COOL ligy:

18:00 - čtvrtfinále (BO1) - stream: DEV1S vs. NineLives
19:00 - první semifinále (BO1)
20:00 - druhé semifinále (BO1)
21:00 - finále o 1 500 Kč (BO3)

RoG COOL liga - 3. kvalifikační turnaj - TOP8
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo1bo1bo3 
 
{#Slovenská Republika} ROG.eXtatus16     
  {#Slovenská Republika} ROG.eXtatus16   
{#Česká Republika} asdf8     
    {#Slovenská Republika} ROG.eXtatus2 
{#Slovenská Republika} DEV1S1     
  {#Slovenská Republika} DEV1S2   
{#Slovenská Republika} NineLives0     
      {#Slovenská Republika} ROG.eXtatus
{#Slovenská Republika} Overwalk19    Vítěz
  {#Slovenská Republika} Majestic Lions13   
{#Slovenská Republika} Majestic Lions22     
    {#Slovenská Republika} Garmez Gaming0 
{#Česká Republika} myRevenge0     
  {#Slovenská Republika} Garmez Gaming16   
{#Slovenská Republika} Garmez Gaming16     
 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.