Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers se vrací do světa League of Legends

24. 5. 2017 | 20:26 League of Legends
Dark Tigers před svým úpadkem měli dlouhou dobu League of Legends ve svých řadách, v roce 2015 se představili také na MČR. Nyní DTG hlásí návrat s novou sestavou.Domácí organizace se po svém rebornu postupně zaměřila na všechny své původní hry. Začalo to CS:GO sekcí, která je aktuálně ve víru změn, pokračovalo dvojicí bývalých Hearthstone hráčů, až došlo na League of Legends. V boji o přední domácí sekci nakonec vedení temných tygrů vyhrálo nad konkurenčním celkem EXORS Gaming. O jaký tým se tedy jedná?
Výchozí obrázek

Dark Tigers před svým úpadkem měli dlouhou dobu League of Legends ve svých řadách, v roce 2015 se představili také na MČR. Nyní DTG hlásí návrat s novou sestavou.

Domácí organizace se po svém rebornu postupně zaměřila na všechny své původní hry. Začalo to CS:GO sekcí, která je aktuálně ve víru změn, pokračovalo dvojicí bývalých Hearthstone hráčů, až došlo na League of Legends. V boji o přední domácí sekci nakonec vedení temných tygrů vyhrálo nad konkurenčním celkem EXORS Gaming. O jaký tým se tedy jedná?

Jméno PlayForEver vám samo o sobě nejspíše moc neřekne, ale na scéně jde o jeden z nejaktivnějších týmů na domácích turnajích a v podstatě každý, kdo chodí na pravidelné sobotní MČR NightCupy, na ně musel alespoň jednou narazit. Ne nadarmo se jedná o aktuálně třetí tým pořadí MČR klasifikace. Více o týmu a přestupu prozradil sám kapitán Lukáš Khol:

"Už nějakou dobu se náš tým, který působil bez organizace, umisťoval na předních příčkách, ať už PLAYzone či Topgamingu. Po drobných změnách v sestavě se zvýšila chuť hrát a obětovat tréninku čím dál více času. Společně věříme, že se časem vypracujeme a budeme se natolik zlepšovat, abychom se mohli minimálně vyrovnat předním českým a slovenským týmům. Poslední dobou intenzita našeho tréninku, díky našemu trenérovi, o nějaký level stoupla nahoru. Je nám jasné, že jsme pro většinu fanoušků či diváku League of Legends naprosto neznámí hráči, ale to nám vůbec nemusí vadit. Chceme všem ukázat, že i my dokážeme hrát kvalitní hry.

Náš asi aktuální největší cíl je se kvalifikovat na MČR v počítačových hrách, které se koná koncem roku v Brně. Naše očekávání je v co nejlepším světle reprezentovat organizaci Dark Tigers, protože jejich přístup k nám je velice přátelský a rádi bychom jim za to něco dali nazpět. Nakonec bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří nás budou podporovat natolik, že dokážeme společně s Vámi a týmem Dark Tigers něčeho dosáhnout!"

Sestava LoL týmu Dark Tigers:

{#Česká Republika} Marek 'Itachi Uchiha' Adamička - Top Laner
{#Slovenská Republika} Matúš 'PanikaWoW' Kotora - Jungler
{#Česká Republika} Adam 'Random' Grepl - Mid Laner
{#Česká Republika} Lukáš 'Cheezy' Khol - AD Carry
{#Česká Republika} Michal 'TaylorSwift' Adamička - Support

{#Česká Republika} Štěpán 'terror' Provazník - trenér

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.