Přejít k hlavnímu obsahu

Clash of Nations: Team Kinguin potvrdil roli favorita

28. 10. 2017 | 10:10 Counter-Strike 2
Boj o neoficiálního mistra Evropy proběhne ve dnech 27. a 28. října v Madridu, kde proběhne ESL Clash of Nations. Turnaje se zúčastní vítězové lokálních kvalifikacích z celé Evropy.
Výchozí obrázek

Boj o neoficiálního mistra Evropy proběhne ve dnech 27. a 28. října v Madridu, kde proběhne ESL Clash of Nations. Turnaje se zúčastní vítězové lokálních kvalifikacích z celé Evropy.

Střet národů s prize poolem 10 tisíc dolarů nabídne měření sil osmi evropských celků. Turnaje se zúčastní šampion Francie, Německa, Polska, Velké Británie, jihovýchodní Evropy z Bulharska a také trojice domácích týmů, mezi kterými nebude chybět ani naše zastoupení! Skrze Mid Season se na Clash of Nations probojoval i tým KPI Gaming, kde aktuálně působí bratrské duo Peter 'shhhack' Belej a Michal 'EMENK' Belej, které dlouhodobě žije ve Španělsku a jejich počínání můžeme sledovat pouze na zahraničních turnajích. V Madridu je však čeká těžká konkurence.

Sestava KPI Gaming, zleva: EMENK, shhhack, arki, xikii, exerz

Největším favoritem turnaje je polský Team Kinguin, zahanbit se ale určitě nenechají ani další týmy známé z různých evropských soutěží - ex-Outlaws, EnVyUs Academy, Team Endpoint a další. Clash of Nations odstartoval páteční swiss částí, kde z osmi týmů postoupit do play-off nejlepší čtverka. Vstup do turnaje se KPI Gaming s bratry Belejovými bohužel příliš nevyvedl a po prohře 8:16 nad ex-Outlaws přišla smolná porážka v prodloužení od Movistar Riders. Jelikož šlo o swiss pouze o třech kolech, pro tento tým to znamená konec a v semifinále je neuvidíme.

2-02-11-20-2
{#Polsko} Team Kinguin{#Německo} PANTHERS{#Bulharsko} ex-Outlaws{#Španělsko} KPI Gaming
{#Velká británie} Team Endpoint{#Španělsko} Movistar Riders{#Španělsko} Giants Gaming{#Francie} EnVyUs Academy

 

ESL Clash of Nations - play-off pavouk
Semifinále Finále Vítěz
bo3bo3  
 
{#Velká británie} Team Endpoint 2     
    {#Velká británie} Team Endpoint0 
{#Německo} PANTHERS 0      
        {#Polsko} Team Kinguin
{#Polsko} Team Kinguin 2    Vítěz
    {#Polsko} Team Kinguin2 
{#Španělsko} Movistar Riders 0     
 

Štítky: Clash of Nations
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.