Přejít k hlavnímu obsahu

Virtus.pro vyměňují Hearthstone za Artifact

12. 1. 2018 | 13:58 Hearthstone
Virtus.pro odchází od hry Hearthstone. Jejich hráči se ale nejspíš zaměří na jinou hru a tou by měla být nová hra Artifact.  „Od 1. února, Virtus.pro uzavírá kapitolu okolo Hearthstone. Je ale dost možné, že naši Hearthstone hráči změní svůj obor a zapojí se do přicházejícího projektu Artifact.“
Výchozí obrázek

Virtus.pro odchází od hry Hearthstone. Jejich hráči se ale nejspíš zaměří na jinou hru a tou by měla být nová hra Artifact.  

„Od 1. února, Virtus.pro uzavírá kapitolu okolo Hearthstone. Je ale dost možné, že naši Hearthstone hráči změní svůj obor a zapojí se do přicházejícího projektu Artifact.“

– Roman Dvoryankin, manažer Virtus.pro

Co je to vlastně Artifact? Artifact je karetní počítačová hra, která je aktuálně vyvíjena. Jde o karetní hru s prvky populární hry DotA 2. Hra by měla částečně simulovat úkony klasické Doty. Artifact by se měl hrát na třech hracích plochách, které reprezentují jednotlivé lajny v samotné Dotě. 

V každém kole by se měli, stejně jako v Dota 2, spawnovat poskoci a na herní plány budou hráči mít možnost umístit pět různých hrdinů, podle toho, jak se podle nich k sobě a proti soupeři hodí. Hru údajně testovalo velké množství profi hráčů na požádání, takže možná právě proto se Virtus.pro sekce HS rozhodla změnit prostředí.

Manažer Virtus.pro ve svém prohlášení také uvedl, že už nyní hledají vhodné kandidáty pro nový Artifact tým, ale zatím není jisté, kdo bude jeho součástí. Podle jeho slov „hráči chápou jeho rozhodnutí a plně ho respektují. Sami navíc dost možná změní herní titul.” Virtus.pro byl jeden z nejsilnějších týmů regionů CIS a Evropy v letech 2015 a 2016. Uvidíme, jak se tento krok Virtus.pro vyplatí a jak velkou budoucnost hra Artifact vlastně má.

Poslední Hearthstone sestava Virtus.pro:

{#Ukrajina} Artem "DrHippi" Kravets
{#Německo} Raphael "BunnyHoppor" Peltzer
{#Kazachstán} Ole "Naiman" Batyrbekov

Zdroj: virtus.pro
Štítky: Virtus.pro