Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE oznamují novou Brawl Stars sekci, kdo oblékne červenou?

26. 3. 2022 | 20:14 Brawl Stars Přestup
Známá organizace ENTERPRISE esports bude nyní na turnajích vystupovat s novou ambiciózní Brawl Stars sestavou, podaří se jim ovládnout tuzemskou scénu?
ENTERPRISE oznamuje novou Brawl Stars sekci
ENTERPRISE oznamuje novou Brawl Stars sekci
Zdroj: ENTERPRISE esports

ENTERPRISE se na poli Brawl Stars pohybují už od roku 2020, kdy měsíc před MČR ohlášená sekce, Makabu, Dirty a Vity, skončila na vyvrcholení v top 4. V dalším roce předváděli skvělé výsledky již od začátku, ale už v jiné sestavě. K Makabuovi se přidali hráči Zizik a Lemur (bývalý tým Sampi). Po prohře proti týmu Pepis.Shop skončili opět na čtvrtém místě. I tento rok chtějí ENTERPRISE v mobilní hře Brawl Stars pokračovat, jejich tým se ale opět rozpadl, a tak si Makabu musel k sobě najít nové spoluhráče.

Makabu, Koshar a Mata, to jsou jména, která budou tvořit nový Brawl Stars tým ENTERPRISE. Koshar i Mata přicházejí z Inside Games, který v minulém roce reprezentovali velice úspěšně, odnesli si titul mistra České republiky 2021. Reprezentace vypadá velice slibně, ale mohou konkurovat letošní sestavě týmu Sampi.Tipsport?

Po ukončení minulé sezóny jsme všichni nejdřív trochu váhali, jak to bude dál. Po nějaké době jsme to spolu s Makabuem a Matou zkusili a zjistili jsme, že v této sestavě nám všem bude vyhovovat odehrát tento rok. Věříme, že patříme ke špičce u nás a doufám, že to budeme moct velmi často dokazovat na turnajích domácích i zahraničních. Byli jsme osloveni týmem Enterprise, a tak jsme neváhali a po nabídce skočili. Těšíme se na naši spolupráci v této sezoně,
vyjádřil se nám Koshar k jeho novému působišti.
Enterprise Esports Brawl Stars sekce
Enterprise Esports Brawl Stars sekce
Foto: Enterprise Esports
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi