Přejít k hlavnímu obsahu

Máš na to? Předveď svůj skill ve Valorantu v rámci Alienware komunitních turnajů

29. 4. 2022 | 10:10 VALORANT Turnaj
Portál PLAYzone si ve spolupráci s firmou Alienware připravil pro všechny hráče komunitní turnajovou sérii ve Valorantu. Čtyři dubnové soutěže rozhodnou o tom, kdo si rozdělí finanční odměnu v hodnotě 5 000 Kč. Registruj svůj tým a otestuj svůj skill!
Alienware Valorant turnaj
Alienware Valorant turnaj
Zdroj: PLAYzone

Nekompromisní gamingové vybavení legendární značky. Přesně tak jsou popisovány produkty Alienware, které se zaměřují především na hráče! Herní mašiny této značky jsou navrženy s nejvyšší precizností pro ty nejnáročnější uživatele. Kromě kvalitních komponentů se chlubí i unikátním designem.

Společně jsme si pro vás s touto skvělou značkou připravili čtyři turnaje ve hře Valorant, ve kterých si týmy zahrají o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?

Všechny turnaje v rámci série jsou otevřeny pro pětičlenné týmy, bitvy se odehrají ve formátu BO1 v rámci single elimination bracketu. Turnaje v této oblíbené střílečce od vývojářů z Riot Games budou patřit dubnovým pátkům. Všechny důležité informace naleznete přímo v popisu turnaje. 

Minulou sérii vyhrál celek FADEE Gaming, budeš úspěšnější a staneš se dubnovým šampionem, který si odnese 2 500 Kč? 

Výhra v sérii:

  • 1. místo:  2 500 Kč
  • 2. místo:  1 500 Kč
  • 3. místo:  1 000 Kč
Alienware
Alienware
Zdroj: Alienware
Harmonogram Alienware Valorant komunitních turnajů
DatumTurnaj
Pátek 8. dubna od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj # 1
Pátek 15. dubna od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj # 2
Pátek  22. dubna od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj # 3
Pátek  29. dubna od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj # 4
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).